Quantcast

http://picasion.com/

Kατ΄ οίκον διανομή γευμάτων στη Βέροια

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων προστασίας και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων σε επισιτιστικές ανάγκες από την πανδημία COVID-19, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και συνεχίζεται για τις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες, η κατ΄ οίκον διανομή γευμάτων, σε όλους τους ωφελούμενους συνδημότες μας του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου Λεωνίδα Ακριβόπουλου, του Αντιπροέδρου Λάζαρου Ασλανίδη, προισταμένης Διεύθυνσης Αθανασίας Γιαμουστάρη και της προϊσταμένης του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Άρτεμις Λευκοπούλου

Αναλυτικά, διανέμονται καθημερινά 739 μερίδες μεσημεριανού και αντίστοιχες βραδινού φαγητού, δηλαδή συνολικά 1.478 μερίδες, στις πέντε αντίστοιχες Δομές των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βέροιας, Μακροχωρίου, Αγ. Γεωργίου, Βεργίνας, Ριζωμάτων και Βέροιας. 

Τη διανομή έχει αναλάβει το προσωπικό των δομών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που σχεδίασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειάς μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας» Λεωνίδας Ακριβόπουλος, που εποπτεύει τη λειτουργία του προγράμματος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: « Πρέπει να σημειώσουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια δε θα είχε λειτουργήσει χωρίς την αφοσίωση, την εργατικότητα και την ανταπόκριση των εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου μας. Σημαντική ήταν και η συνδρομή των γυμναστών του Προγράμματος Άθλησης για Όλους, όπως και των οδηγών των οχημάτων υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας (τεχνική και καθαριότητας).

Όλοι οι εργαζόμενοι αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, συμβάλουν καθημερινά στις αυξημένες αρμοδιότητες που τους ανατίθενται.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πόσοι δεν πάνε καθημερινά σε ανήμπορους, μοναχικούς ηλικιωμένους με τον φόβο μάλιστα να τους ρίξουν πρόστιμο ως... ανεύθυνους πολίτες οι φωστήρες του κούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε μήνυμα στο 13033 επιλογή 3 και πάνε σε ανήμπορους, μοναχικούς ηλικιωμένους και άσε την κλάψα ρε σύριζα...
      Ακόμα και σε κάτι καλό που γίνεται στην πόλη μας εσύ τη μιζέρια σου.

      Μπράβο στους συμμετέχοντες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ