Quantcast

http://picasion.com/

Τρελή πορεία ΙΧ στη Σταδίου - Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε πινακίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Απριλίου στη Βέροια, όταν ΙΧ καρφώθηκε σε πινακίδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το veriotis.gr, ήταν γύρω στις 19:30 όταν οδηγός αυτοκινήτου μικρού κυβισμού που κινούνταν στην οδό Σταδίου, στο ρεύμα από Πατρίδα προς Βέροια, έχασε
τον έλεγχο του οχήματός του και καρφώθηκε στην πινακίδα που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα, στη διασταύρωση για Λαζοχώρι. Σύμφωνα με τους περαστικούς, πριν την πρόσκρουση ακούστηκε δυνατός ήχος από φρενάρισμα. 
Το ευτυχές ήταν ότι, αν και η πρόσκρουση ήταν δυνατή και το αυτοκίνητο μικρό, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, κατάφερε μάλιστα, παρά το σοκ, να μεταφέρει το αυτοκίνητό του μέχρι την άκρη του δρόμου, μέχρι να προσέλθει στο σημείο η Τροχαία Βέροιας. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα και στην πινακίδα, η οποία απομακρύνθηκε λίγο αργότερα από συνεργείο του δήμου. Δείτε φωτογραφίες:






4 σχόλια:

  1. Όπου να ναι βάζουν τις πινακίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πινακίδα είναι σε σωστό σημείο τοποθέτησης , για να την βλέπει αυτός που εξέρχεται από την πόλι ! Το σημείο είναι γνωστό και εύκολα μπορείς να στρίψεις προς την αναφερόμενη πορεία της πινακίδας , αυτός από αντίθετα την είδε (ανάποδα) την πινακίδα (όχι όμως και την κολόνα).....έτρεχε φίλε και έχασε τον έλεγχο στην στροφή , με αποτέλεσμα να τον πετάξει αριστερά ή δεν είχε καλά λάστιχα !

      Διαγραφή
  2. Μήπως ήταν ματιασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρε γα..το. Λίγο ακόμα ήθελε για να πέσει.
    Την επόμενη πιο γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ