Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατεβάζει δικό του κόμμα ο Κοντογιαννίδης

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δηλώνει για τις επόμενες εθνικές εκλογές: «Νομίζω ότι η Βουλή με επιτάσσει να μπω κι εκεί». Σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Βεροιώτης ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά του, την συγκατοίκηση με την πεθερά του, αλλά και την φιλοδοξία του να μπει στην Βουλή στις επόμενες εκλογές «Μέσα στο σπίτι μένουμε τρεις γενιές... η πεθερά μου η οποία είναι 95 χρονών, εμείς, εγώ με τη γυναίκα μου, και η Χριστίνα, που έγινε 22 χρονών, η κόρη μας.»

Δεν έχει καμία ροπή προς τη δική σου επαγγελματική κατεύθυνση η κόρη σου;

Αυτά τα σενάρια, οι μυθοπλασίες, ότι «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά»... Το μήλο πέφτει όπου γουστάρει αυτό, αυτή είναι η δική μου ιδεολογία.

Εξακολουθείς να μη θέλεις να εκθέτεις την οικογένεια σου στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που είχες πάντα.

Ναι, σέβομαι την επιθυμία του καθένα.

Είναι επιθυμία τους η δική σου απόφαση;

Από τη στιγμή που είμαστε σ' ένα χώρο και δεν θέλουν να φωτογραφηθούν; Αυτή τη σεμνότητα τη σέβομαι, δεν θα επιβάλλω στον άλλο να το κάνει, αλλά κι εγώ δεν το θέλω. Απλώς, τώρα, είτε το θέλω είτε όχι, έχω αποκτήσει μια δημοσιότητα. Αρέσκεται ο κόσμος βέβαια, γιατί αρέσουν και οι απόψεις μου περί κοινωνικής ζωής. Επίσης, θέλω να πω ότι υπάρχει ένα κίνημα, που από ένα μικρό λάθος δεν μας ενέκρινε την τελευταία μέρα ο Άρειος Πάγος, ενώ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στη Βουλή.


Ποιο κίνημα είναι αυτό;

Λέγεται Κίνημα Φτωχών Ελλάδος, με πάρα πολλούς οπαδούς, συμπορευτές, όπου τυχαίνει να είμαι και πρόεδρός του. Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και όχι μόνο, έχει βαρύνουσα θέση, θα εξελιχθεί, έχει 35 υποψήφιους, ενώ μας έδιναν μια ημέρα πριν από τις εκλογές, σε δημοσκόπηση μεγάλης εταιρείας, ποσοστό 3,7%.


Οπότε, υπάρχει το ενδεχόμενο να σε δούμε και στη Βουλή;

Στη Βουλή έχω μπει μόνο για δύο μέρες, νομίζω ότι η Βουλή με επιτάσσει να μπω κι εκεί, αν έρθει, έτσι όπως ήρθε το θέατρο, έτσι μπορεί να έρθει κι αυτό.

5 σχόλια:

  1. Με τετοια καραγκιοζηλικια δεν σωνουμε τη χωρα το μονο που σωνουμε ειναι τον εαυτο μας, αφου εκμεταλευομαστε την δημοφιλια μας. Ο τοπος χρειαζεται συνδιασμο δυο αρετων στους εκπροσωπους του, γνωση και κοινωνικη ευαισθησια. Ουτε μονο το ενα ουτε μονο το αλλο, αλλα και τα δυο ταυτοχρονα. Αναζητηστε και επιλεξτε μονο αυτα τα προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΥΛΙΚΑ ΕΓΟΥΤΟΥΡΕΨΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτωχων???? Να μιλας για σενα! Εμας τι μας ανακατευεις ρε ποντιε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουμε άλλο χώρο στην γνωστή περιοχή να γράψουμε τα μεγάλα λόγια του παυλικα..... που σαν άνθρωπος του καλλιτεχνικού κόσμου θεωρεί πως διαθέτει περίσσευμα μυαλού και ευφυΐας να μας κοροϊδέψει για να τον στείλουμε με την ψήφο μας στον πάνθεον των εθνοπατέρων μας..... αργά ξύπνησες παυλικα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως ίσως καταλάβατε μερικοί οι "σκλάβοι" ξυπνάνε σιγά σιγά.
    Καιρός δεν ήταν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ