Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταγγέλλει την ΚΕΠΑ για την αναστολή των συμβάσεων το Σωματείο Καθηγητών Χορού

«Η διοίκηση της ΚΕΠΑ λειτούργησε αυθαίρετα»
Την άμεση άρση της αναστολής των συμβάσεων του καλλιτεχνικού και διδακτικού προσωπικού, ζητά από την ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας το Σωματείο Καθηγητών Χορού, με δελτίο τύπου που εξέδωσε. Όπως καταγγέλλει το σωματείο, τα Νομικά
Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γι αυτό τον λόγο οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν καλύπτονται από μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τον ιδιωτικό τομέα με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να οδηγούνται σε απόγνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Καθηγητών Χορού:

«Σε αναστολή των συμβάσεων του καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού, προχώρησε η Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας λειτουργώντας ως ιδιώτης. Η διοίκηση της ΚΕΠΑ παρέκαμψε κάθε εργασιακό δικαίωμα οδηγώντας τους συναδέρφους σε απόγνωση αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας. Τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γι αυτό τον λόγο οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν καλύπτονται από μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τον ιδιωτικό τομέα.

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας διότι λειτούργησε αυθαίρετα χωρίς σεβασμό στους πολίτες, εργαζόμενους και την κατάσταση που βιώνουμε στην χώρα.

Απαιτούμε την άμεση άρση της αναστολής των συμβάσεων και καταβολή των μισθών όπως ορίζει η πολιτεία.

Θεσσαλονίκη 2/4/2020
Πρόεδρος Σωματείου Καθηγητών Χορού
Αυγή Προγκίδη»

3 σχόλια:

  1. Λεφτά για εκδηλώσεις,πάρτυ και για ημέτερους έχει ο Δήμος Βέροιας,λεφτά για να πληρώνει τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου δεν έχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμπούρη προχώρα σε θέλει όλη η ''χώρα''.
    Που είσαι ηγέτη μας ?
    Έφυγες και που μας άφησες εμάς ?
    Γύρνα πίσω σε αναζητούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή και θλίψη. Το μόνιμο προσωπικό της ΚΕΠΑ θα πληρωθεί άραγε τώρα που δεν λειτουργεί τίποτα εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ