Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα γίνουν μετακινήσεις στα χωριά το Πάσχα

«Είναι απαγορευτικό για όλους μας, τώρα που τα μέτρα είναι τόσο αποτελεσματικά, να κάνουμε παρασπονδίες και να ξεφύγουμε από την αυστηρότητα που υπάρχει», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σημειώνοντας πάντως ότι αυτό το διάστημα είναι ασήμαντος ο αριθμός των παραβάσεων που καταγράφονται καθημερινά. Ο Ημαθιώτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο Mega απάντησε στην κριτική που ασκείται από ορισμένους ότι τα μέτρα είναι υπερβολικά λέγοντας ότι «υπάρχει μεν περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όλα γίνονται για να περιοριστεί η επιδημία»: «Όσο πιο αυστηρή είναι η εφαρμογή των μέτρων, τόσο πιο γρήγορα θα εξέλθουμε από την κρίση και θα απολαύσουμε τις ατομικές μας ελευθερίες», επισήμανε.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε για ακόμη μία φορά πως δεν τίθεται θέμα για μετακίνηση στο χωριό το Πάσχα και έδωσε εύσημα στους αστυνομικούς για την δουλειά που κάνουν: «Είναι οι μικροί ήρωες της εποχής μας, είναι αυτοί που κρατούν μαζί με τους υγειονομικούς όρθια την Ελλάδα. Θέλω να τους συγχαρώ για την συνεισφορά τους στην κοινωνία», είπε,ενώ διευκρίνισε ότι αν υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική αστυνομία, θα είχε ανακοινωθεί.

«Λαμβάνονται αυστηρά μέτρα για τους αστυνομικούς. Η υγεία των αστυνομικών είναι θεμελιώδες ζήτημα»,ανέφερε ακριβώς.

Για την έκρυθμη κατάσταση στα σύνορα του Έβρου, ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε πως θα ληφθούν κι άλλα μέτρα προστασίας.

«Αυτό που έγινε στον Έβρο έχει δύο διαστάσεις»,είπε. «Αφενός η Ελλάδα μπορεί να προστατέψει τα σύνορά της με βάση το διεθνές δίκαιο αλλά και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αφετέρου σε αυτό το ζήτημα όλη η Ευρώπη είναι μαζί μας. Η Frontex είναι ακόμη εκεί. Δεν εφησυχάζουμε το επόμενο βήμα είναι να επεκτείνουμε το χάρτη στα σύνορα και να λάβουμε κι άλλα μέτρα», κατέληξε.

10 σχόλια:

  1. Ετσι ετσι...Σας ''χαλάσε'' που χάλασε ο καιρός και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..(θα θέλατε καλοκαιρία έξω για να μας είναι πιο δύσκολο)..Δε σας βγαίνουν οι νεκροί ( 57 μέχρι τώρα- τα γερόντια μας ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και μπραβο τους που το παλευουν) για να βάλετε ακόμα μεγαλυτερη δόση τρομοκρατίας και να αυξησετε τα μέτρα ακόμα περισσότερο...ο Ολοκληρωτισμός σας, φτάνει μέχρι τους Ρομά και τους λαθρό που κόβουν βόλτες ανενόχλητοι και περιορίζεστε μόνο στις συστάσεις σε αυτούς.. Χαρδαλιά σερίφη υπομονή!! Το καλοκαίρι θα έρθουν οι φωτιές και θα γουστάρεις κι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος!! Γιατι οι λαθρό βολταρουν ανενοχλητοι, ε???
      Χωρις ελεγχο, προστιμο τιποτα..κ δε φτανει αυτο να σκεφτονται κ για αυστηροποιηση μετρων..
      Βρε αϊ απο δω!!

      Διαγραφή
    2. τους λαθρο δεν τους ελεγχουν που να ξερουν ξενες γλωσσες τις γλωσσες τις ειχαν στον Μιχαλακη για διορισμο

      Διαγραφή
  2. Που θα σουβλίσεις αρνί Υπουργέ μου? Βγες με link το μεσήμερι ( μακάρι να σαι σπίτι σου) του Πάσχα να μας ευχηθείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 7ετία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είπαν ότι υπήρχε δημοκρατία, αλλά το ξεκαθάρισαν ότι το καθεστώς ήταν στρατιωτικό και υπήρχε περισσότερη δημοκρατία απ'ότι σήμερα.

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή ρε Κοεμ-τζόγλου, εσύ που θα γιορτάσεις; Αλλά τι λέω, ΕΣΕΙΣ γιορτάζετε νωρίτερα από τους ορθοδόξους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Barba muxo esi etsi ke alios den exis xorio.to xexases.emis tha pame k tha ta kanume ola antara pu len ke sto xouriom.tsopanos ime k leo pote na pao na do k ta gidiam.ante gia tsopanides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΣΦΑΖΕΤΕ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ