Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ημαθιώτης που «πετσόκοψε» τον Τραπεζίτη του DEAL

Του πούλησε το κουτί των 2€ για 7.000€!
Στην καρέκλα του Deal κάθισε στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Απριλίου 2020 ο Ημαθιώτης Αντώνης Σεκερτζής. Ο Αντώνης είναι από την Αλεξάνδρεια, γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί αλλά πλέον, παντρεύτηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι είναι έμπορος πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και όπως δήλωσε, τον έχουν... γλυκάνει τόσα χρόνια με τις ακάλυπτες επιταγές, οι οποίες φτάνουν τα 17.000€ και ελπίζει η επιταγή του τραπεζίτη να τον καλύψει! Οι γνωριμίες που έκανε μέσω του εκκοκκιστηρίου βάμβακος στην Αλεξάνδρεια του άνοιξαν δουλειές και στη Συρία, ενώ πηγαινοέρχεται και στη Βουλγαρία λόγω δουλειάς.
Το κουτί με τα 60.000 βγήκαν νωρίς από το παιχνίδι αλλά ο Αντώνης αν και απογοητευμένος, συνέχισε μέχρι να φτάσει την προσφορά του τραπεζίτη σε ικανοποιητικό ποσό. Εξάλλου είχε καταφέρει να κρατήσει στο παιχνίδι το κουτί με τα 40.000. Έτσι και έγινε. Όταν η προσφορά έφτασε στα 7.000€ την δέχθηκε, πουλώντας το κουτί του που είχε μέσα μόλις 2€! Ευτυχώς επέλεξε να μην ενεργοποιήσει το 23ο κουτί, που θα του αφαιρούσε τα μισά χρήματα.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ