Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Δείτε μέχρι πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία

Τουλάχιστον μέχρι και τις 10 Μαΐου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οποία αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19. Υπενθυμίζεται ότι χθες, το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τις ημέρες κατά τις οποίες θα σταματήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα για τα σχολεία όλων των βαθμίδων -εν είδει διακοπών Πάσχα.

16 σχόλια:

  1. Ότι καλύτερο δώρο μας έχει κάνει η κυβέρνηση της νδ. Περιμένω τέλη Απρίλη να πληρωθώ, να κανονίζω σιγά σιγά και για τις διακοπούλες μου φέτος!!! Ευχαριστώ Κυριάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάσου να βουτάς στη Τάφρο του 66'...Μέχρι εκεί σε βλέπω..Και με SMS!Νόμιμος...

      Διαγραφή
  2. Σταυρόλεξα...Λίγο σκάκι (πολλά ζητάω ξέρω ειναι βαρύ, θέλει σκέψη..)...Ταινίες με υπότιτλους ( να διαβάζουμε και κάτι..)...Θα το γλιτώσουμε το Αλτσχάιμερ απο το καθισιό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι προλάβουν 3 μήνες το καλοκαίρι. Γιατί, νομίζει κανείς ότι θα ανοίξουν τα σχολεία από Σεπτέμβρη; Θα πρέπει να κοπεί ο μισθός όλων των εκπαιδευτικών που δεν εργάζονται για να μην επιβαρύνουν τους υπόλοιπους Έλληνες σε αυτή τη δύσκολη οικονομική στιγμή. Όσο για τηλεκπαίδευση με Webex, ούτε το 10% δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα θες ανοίγουν τα σχολεία και τώρα, πάρτε μικρόβια από τα παιδιά, κολλήστε και περαστικά σας.

      Διαγραφή
    2. Οταν θα σας παρουν στο κυνηγι εσας τους εκπαιδευτικους ολος ο κοσμακις, θα δεις πως υα τρεχεις στα σχολεια...Ετοιμασου να στα παρει το κρατος χοντρα ζωο εκπαιδευτικε που νομιζεις οτι καθεσαι και το χρημα σου αυριο θα εχει την ιδια "ξια"...Αλλα που..

      Διαγραφή
    3. Το ποιος είναι ζώο φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεται... Λες σκοπίμως ανακρίβειες, λόγω της εμπάθειας που έχεις για τους εκπαιδευτικούς, η χρήση του webex είναι πολύ μεγαλύτερη και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τα μαθήματά τους, ενώ στο sch.gr υπάρχουν για το νομό μας πάνω από 6500 μαθήματα eclass. Κι αυτά γίνονται από εκπαιδευτικούς που δεν κάθονται... Όσον αφορά τις οικονομικές σου ανησυχίες για τις περικοπές και την ..."ξια" του χρήματος αυτά αφορούν τους πάντες. Ως γνωστόν οι περικοπές των πάσης φύσεως μισθών ¨ρημάζουν¨ την αγορά... Αλλά που...

      Διαγραφή
  4. Κυριακούλη ξέρεις εσύ...Με τα πρωτοβρόχια το Σεπτέμβρη , βγάλε τον άχειλο τον Τσιόδρα και πες του να απαγγείλει σωστά όπως το κάνει το δεύτερο Τόμο από τον ''COVID-19'' , part II... Μέχρι και τέλη Οκτώβρη στη Κρήτη κάνουμε μπάνια...μη μας γυρίσεις πίσω στα σχολεία.Νοέμβρης ειναι καλά, να ετοιμαστούμε και για τα Χριστούγεννα!! Κλαίω Ζωάρα!!!! Να μη βρεθεί το εμβόλιο ΠΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΖΩΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΖΩΟΝ!!! ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ Η΄ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι εκπαιδευτικός, ντρέπομαι για σένα... Εσύ και οι όμοιοι σου παίρνετε στο λαιμό σας εμάς τους υπόλοιπους και τρώμε τη λάσπη άδικα... Ευτυχώς είστε μια θλιβερή μειοψηφία...

      Διαγραφή
  5. Εσύ που σχολιάζεις εδώ κι εκεί, για περικοπή των μισθών των εκπαιδευτικών, μήπως παίρνεις εσύ κάποιο μισθό για να τα λες αυτά;... Κι εσύ που πανηγυρίζεις για κλειστά σχολεία δήθεν εκπαιδευτικός, μήπως σε έβαλαν να εμφανίζεσαι σαν εκπαιδευτικός και να τα λες για να δημιουργείς "κλίμα";... Ή μήπως εν τέλει είστε το ίδιο πρόσωπο;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει πως ο Ανώνυμος10 Απριλίου 2020 - 4:30 μ.μ. ΔΕΝ είναι εκπαιδευτικός, αλλά απλά κάποιος που μας αντιπαθεί.

    Πάντως το σωστό να λέγεται: Πρέπει να ανοίξουν τα πάντα, εκκλησίες, σχολεία, γήπεδα, γυμναστήρια, επιχειρήσεις. ΔΕΝ έπρεπε να κλείσουν ούτε μία μέρα.

    Την στιγμή που ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς πάνε 350 χιλιόμετρα μακρυά από τα σπίτια τους για ένα σώου με συναθροίσεις, συνωστισμό και μάλιστα σε συνοικισμό όπου εντοπίστηκαν 46 κρούσματα, καταλαβαίνουν οι πάντες ότι δεν είναι κορωνοϊός, αλλά κολοκυθοϊός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι αν δεν έκλειναν εκκλησίες, σχολεία, γήπεδα, γυμναστήρια κι επιχειρήσεις, θα ήμασταν σαν την Ιταλία και όχι μόνο... Εμείς συγγενείς που να τους θεωρούμε αναλώσιμους δεν έχουμε...

      Διαγραφή
    2. Αφήστε τα παραμύθια με τον κολοκυθοϊό, σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος. Θάνατοι στην Λομβαρδία της Ιταλίας το 2018, με σκέτη γρίππη, χωρίς κορωνοϊό: 99.542*. Δηλαδή κατά μέσο όρο 8.295 νεκροί ανά μήνα.

      Θάνατοι στην Λομβαρδία μόνο το τρίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου κάπου 8.000. Σταματήστε να καταστρέφετε την κοινωνία, τρομοκρατώντας με ψεύτικα στοιχεία τον κόσμο.

      *Πηγή: https://www.statista.com/statistics/569435/number-of-deaths-in-italy-by-region/

      Διαγραφή
    3. Τα στοιχεία που επικαλείσαι αφορούν τους θανάτους συνολικά στην Λομβαρδία, κι όχι από γρίπη, άρα δεν είναι συγκρίσιμα. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο.
      Αλήθεια αν ήσουν διαβητικός ή καρδιοπαθής, θα ρίσκαρες να κολλήσεις από τον..."κολοκυθοϊό";

      Διαγραφή
    4. Ναί, άνετα θα το ρίσκαρα, , να μην σου πως θα το επεδίωκα κιόλας για να έχω εγκαίρως αντισώματα, εκτός αν είχα κάνει το αντιγριππικό εμβόλιο: https://vickytoxotis.blogspot.com/2020/03/blog-post_23.html?fbclid=IwAR30Vtk87xeLXd53PwxhOyngZoU6y2qTYmZ5y-MEtl0ONY7EUt2VyrEvol8

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ