Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«e-tza.gr»: Μ' ένα κλικ, παιχνίδια και λαμπάδες στο σπίτι σας!

Παραδίδουμε εντός Βέροιας αυθημερόν ή την επόμενη μέρα
Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας για το Πάσχα τηλεφωνικά 2331027237 (από τις 10:00 έως τις 15:00) και ηλεκτρονικά (e-tza.gr)
Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και τα καταστήματα παιχνιδιών

να είναι κλειστά, ωστόσο στα
«ΤΖΑ», μπορούμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να κάνουμε τις αγορές μας και να είμαστε για ακόμη ένα Πάσχα συνεπείς απέναντι στα παιδιά και τα βαφτιστήρια μας. Μ' ένα απλό τηλέφωνο στο 2331027237 (από τις 10:00 έως τις 15:00), ζητήστε τις λαμπάδες και τα παιχνίδια που επιθυμείτε. Επίσης, λειτουργεί καθ' όλη την διάρκεια του 24ώρου, το ηλεκτρονικό κατάστημα (δείτε με κλικ εδώ).

Η παράδοση των αγορών σας για τη Βέροια, γίνεται άμεσα είτε αυθημερόν ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας στον χώρο που θα υποδείξετε. Πάντα με την εγγύηση και την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν τα «ΤΖΑ».

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει τεράστια γκάμα από λαμπάδες όλων των ειδών, παζλ, σούπερ ήρωες, αστραφτερές νεράιδες, παραμυθένιες πριγκίπισσες, παιχνίδια δημιουργίας, κατασκευών, επιτραπέζια, αυτοκινητάκια, κάστρα, φορτηγά, πειρατικά καράβια, λούτρινα ζωάκια και πολλά άλλα!

Τα καταστήματα παιχνιδιών «ΤΖΑ» προσκαλούν τους γονείς, τους νονούς και φυσικά όλα τα παιδιά, να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικτυακή του παιχνιδούπολη, πάντα με την κορυφαία ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, την τεράστια ποικιλία και φυσικά τις προσιτές τιμές. Γιατί και τα καλύτερα δώρα του φετινού Πάσχα, έχουν την υπογραφή του «ΤΖΑ»!

E-SHOP: https://www.e-tza.gr/
facebook: www.facebook.com/TZASTORES



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ