Quantcast

http://picasion.com/

Διπλασιάζεται απόψε το πρόστιμο για άσκοπες μετακινήσεις και εντός Ημαθίας

300€ στον οδηγό + αφαίρεση πινακίδων και 150€ ο επιβάτης
Συνεχίζονται και εντατικοποιούνται από απόψε σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, βεβαιώθηκαν συνολικά στην Ημαθία, 39 παραβάσεις πεζών και οδηγών, στις οποίες επιβλήθηκαν και ισάριθμα πρόστιμα των 150€ και 1 παράβαση οδηγού, που επιχείρησε να μετακινηθεί άσκοπα εκτός Ημαθίας, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ και αφαίρεση πινακίδων. Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα άσκοπης μετακίνησης εκτός Ημαθίας που εντοπίζεται από την Αστυνομία (η πρώτη ήταν τη Μ. Πέμπτη).

Το «στοίχημα» του τριημέρου
Η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την αυστηρή τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, με το μεγάλο «στοίχημα» να παίζεται τις επόμενες ημέρες, από το βράδυ της Ανάστασης και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όπου παραδοσιακά, υπάρχει μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού στην επαρχία για τα οικογενειακά τραπέζια. Προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα και να μην καταστραφεί η καλή εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας, σε σχέση με άλλες χώρες, τόσο σε κρούσματα όσο και σε θανάτους, το Υπουργείο έριξε στη «μάχη» κατά της διασποράς του κορωνοϊού την Ελληνική Αστυνομία, που ειδικά αυτό το τριήμερο θα εντείνει τις περιπολίες και τα μπλόκα, τόσο στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, όσο και μέσα στις πόλεις.

300άρια από απόψε
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως και τις 12 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, το πρόστιμο για άσκοπες μετακινήσεις διπλασιάζεται στα 300€ και αφαίρεση πινακίδων, ακόμα και για άσκοπες μετακινήσεις εντός δήμου ή περιφερειακής ενότητας. Ενώ, ο κωδικός μετακίνησης Β4 (για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη) θα ελέγχεται ιδιαιτέρως, σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό, ενώ στο όχημα θα μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα.

Δηλαδή, όχημα που εντοπίζεται, χωρίς ο οδηγός του να φέρει την απαραίτητη βεβαίωση που να δικαιολογεί την μετακίνησή του, ή χρησιμοποιεί καταχρηστικά την βεβαίωση Β4 θα επιβάλλεται πρόστιμο 300€ στον οδηγό και αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες, καθώς και πρόστιμο 150€ σε κάθε επιβαίνοντα του οχήματος. Οπότε προσοχή! Μη σας βγει ο... οβελίας «αλμυρός»!

5 σχόλια:

  1. Φασίστες νέο δημοκράτες τελειώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει ο καιρος γυρισματα Κουλη...Θα ερθει η ωρα που θα το πληρωσεις αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους γυφτους ισχύει κουλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεροιώτη άλλαξε το και καν'το Ημαθιωτης,δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε όλο το Νομό ,για την πόλη μας θέλουμε να μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ