Quantcast

http://picasion.com/

Δάσκαλοι, γονείς και μαθητές της Βέροιας εύχονται Καλό Πάσχα από τα μπαλκόνια τους!

Με το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι»
Μ' ένα πρωτοποριακό video και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Θα κάτσω Σπίτι», το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ευχήθηκε σ' όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά, στόλισαν τα
μπαλκόνια τους με μπαλόνια, σημαίες, πανό και χαρτόνια με όμορφα μηνύματα και περίμεναν το drone να περάσει από τα μπαλκόνια τους για να χαιρετίσουν τον κόσμο, να μοιράσουν χαμόγελα στην κάμερα και να στείλουν ευχές. Το βίντεο καταλήγει στην αυλή του 4ου Δημοτικού, όπου εκεί οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια Αρίστη Κουκουρίκου, στέλνουν και τα δικά τους μηνύματα υπό τους ήχους του «Θα βρεθούμε ξανά»... στις τάξεις... στην αυλή... Ένα πραγματικά υπέροχο βίντεο! Δείτε το:





27 σχόλια:

  1. Εξαιρετική ιδέα, υπέροχο αποτέλεσμα! Μπράβο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ . Μας συγκινησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρα πολυ καλο ! Μπραβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ )!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα σε αλλο κοσμο...Ειδικα οι εκπαιδευτικοι που μηνας μπαινει μηνας βγαινει τα λεφτα ταμειο..Για τα παιδακια, επισης video games, tablet και κολημα σε οθονες..Ε ναι , στο τελος οκ..Καλο Πασχα! Καλη Ανασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δασκαλοι με το μαλακο στις γιορτες...Ο Σεπτεμβρης δεν αργει!! Ξερουμε ειναι λιγοι 4,5 μηνες αλλα ψυχραιμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΟΥ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

      Διαγραφή
    2. Εσενα με το "ρε ου καραγκιοζη,ε καραγκιοζη.." σε κοβω να εψαχνες καμια 15μερες να βρεις το enter..για τηλεμαθηση,αστο..

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΞΥΠΝΕ

      Διαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
    ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!
    ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΟΠΤΕΡΟ... ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγάπα το κελί σου, τρώγε το φαί σου και διάβαζε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοντά στα σχόλια με τα μπράβο και τα σχόλια των μικρόψυχων και κομπλεξικών, οι οποίοι δεν πήραν χαμπάρι ότι οι δάσκαλοι τον καιρό αυτό δουλεύουν πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους υπαλλήλους. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στήθηκε από ΟΛΟΥΣ τους δασκάλους χωρίς να τους υποχρεώσει κανείς. Πράγμα που το αναγνώρισε με επίσημο τρόπο η Πολιτεία (δες το σποτ της ΓΓΠΠ). Και για να υπάρχει μια σύγκριση, στη Γερμανία όπου και εκεί τα σχολεία είναι κλειστά και οι δάσκαλοι έχουν τις ίδιες διακοπές με τους Έλληνες συναδέλφους τους και παίρνουν 3500 ευρώ, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ΔΕΝ εφαρμόζεται ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δασκαλοι και οι καθηγητες ειναι το αδικημενο κοματι του δημοσιου τομεα.Δεν τους επιτρεπουν να παρουν αδεια τον χειμωνα ,βαρανε 8ωρα ,6ημερα,στις παρελασεις δουλευουν και κυριακες καποιοι και κανουν μαθημα σε πολυμελης τμηματα με αποτελεσμα να υποβαθμιζετε το εκπαιδευτικο εργο τους, με ολεθριες συνεπειες για την ψυχολογια τους.

      Διαγραφή
    2. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ 50ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΥΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ Κ.Λ.Π. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ.
      ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΚΠΑΥΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΗΤΟ '' ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ'' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Σιγα κλαψαμε....ουτε το 1/50 απο τις ωρες και το μαθημα που γινοταν δεν εχει αναπληρωθει...χωρια που γινετε με τα μισα ατομα..Αστο, κανε απο αυριο διακοπες και βαψε τα αυγα σου..Πολυ κουραστηκες!

      Διαγραφή
    4. Τραβα στη Γερμανια!!! Πλεον εχεις κινητρο..Να κατσεις περισσοτερο και να μη δουλευεις..Παντως μη τα λες παραεξω αυτα οτι δουλεψατε αυτη τη περιοδο περισσοτερο απο αλλους υπαλληλους..Θα σας παρουν με τις ντοματες!

      Διαγραφή
  10. Όταν σας έλεγαν οι γονείς σας να διαβάζετε να γίνεται εκπαιδευτικοί δεν τους ακούγατε. Τωρα βγάλτε κομπλεξισμό και μικροψυχία και ασχοληθείτε με ουσίας πράγματα και Όχι τι κάνει ο συνανθρωπο σας και πόσο μάλιστα όταν δεν φταίει ο ίδιος για όλη αυτή την κατάσταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσο καιρό εκτελούσαν άτυπα πλημμελώς τα καθήκοντά τους, τώρα κοιμούνται νόμιμα και πληρώνονται κι όλας.
    Αυτή είναι η αλήθεια και ας πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παντως πολυ ασχημο σχολειο εμφανισιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες και τα υπολοιπα σχολεια στη βεροια ειναι ομορφα

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητηρια στην κυρια αριστη και σε ολους παιδια, γονεις μας συγκινησατα μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικά πολύ συγκινητικό! Μας θύμισε τις προ καραντίνας μέρες! Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι όλα τα δημοτικά να κάνουν κάτι παρόμοιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια στην κυρία Αρίστη και σε όλους τους δασκάλους του σχολείου μας. Τα παιδιά μας το διασκέδασαν και βρέθηκαν έστω με αυτόν τον τρόπο κοντά στους φίλους και τους δασκάλους τους.Καλό Πάσχα και ας αφήσουμε τις κακίες άγιες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://www.esos.gr/arthra/67079/sta-psifiaka-thrania-o-k-mitsotakis
    Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς της Χώρας για τη σύσταση και λειτουργία της Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που στήθηκε από τους ίδιους σε χρόνο ρεκόρ και παρακολουθούν καθημερινά πάνω από 1 εκατομμύριο μαθητές.
    Την ίδια στιγμή, κάποιοι μικρόψυχοι εδώ, μιλούν για τεμπέληδες δασκάλους!
    Ευτυχώς που δεν μας κυβερνούν οι μικρόψυχοι! Ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. υπεροχο μπραβο σαςολυς πολυ ομορφο..ευχαριστω βιντεο μετα παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ