Εθελοντές μεταφέρουν φάρμακα και τρόφιμα σε ευάλωτες ομάδες της Νάουσας

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της Πανδημίας του Covid-19 οι εθελοντές του ΠΤ Νάουσας έχουν ξεκινήσει, εδώ και δύο εβδομάδες, να εξυπηρετούν πολίτες της πόλης, στη μεταφορά φαρμάκων από τα φαρμακεία και τροφίμων από αντίστοιχα καταστήματα. Έτσι, οι πολίτες που ανήκουν
σε ευάλωτες ομάδες, μπορούν να παραμείνουν στο προστατευμένο περιβάλλον της κατοικίας τους. Επίσης, ο πρόεδρος του Π. Τμήματος Γεώργιος Ιωαννίδης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του αντιδημάρχου περιβάλλοντος, συντονισμού, χωροταξίας και πολιτικής προστασίας, για συνδρομή και σε άλλες δράσεις του Δήμου της Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, μόλις προκύψουν κι άλλες ανάγκες, σύμφωνα πάντοτε με τις εντολές κι οδηγίες του προέδρου του ΕΕΣ Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω δράση αφορά μεταφορά προϊόντων που αγοράζονται από τους ωφελούμενους κι όχι διανομή τροφίμων δωρεάν. 


Όσοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και χρειάζονται τη συνδρομή του ΕΕΣ για μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων στο σπίτι τους, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας Κώστα Παραστατίδη (τηλ: 697 7273 414).

Πολλές είναι οι δράσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει το ΠΤ του ΕΕΣ της Νάουσας. Δυστυχώς, η έλλειψη χώρου στέγασής του, δυσχεραίνει την προσπάθειά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ