Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιοριστικά μέτρα λειτουργίας στα Νεκροταφεία της Βέροιας

Από τον δήμο Βέροιας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια επιβολής μέτρων λόγω του κοροναϊού COVID-19 και για την προστασία των πολιτών από αυτόν, έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα στα Κοιμητήρια της Βέροιας. Συγκεκριμένα, η είσοδος θα επιτρέπεται σε
συγκεκριμένες ώρες, ενώ για την προσέλευση των πολιτών για κάθε είδους εργασία εντός των Κοιμητηρίων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο. Συγκεκριμένα:

1. Η είσοδος στα κεντρικά κοιμητήρια της Βέροιας «Άγιος Αθανάσιος», θα επιτρέπεται μόνο τις ώρες από 08:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ.

2. Η είσοδος και έξοδος στα κοιμητήρια θα γίνεται μόνο από τις πόρτες των πεζών και μεμονωμένα.

3. Η πρόσβαση στα κοιμητήρια για κάθε είδους εργασία, θα γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με τον αρμόδιο υπάλληλο κ. Γεώργιο Τσαμπερτίδη, με τηλέφωνα επικοινωνίας 2331070633 και 6971643468.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Ε.Ο.Δ.Υ.

2 σχόλια:

  1. Μάτην φυλάττεις τόν τάφον, κουστωδία. Οὐ γάρ καθέξει τύμβος αὐτοζωΐα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις. Διαβατήριο να έχουμε μαζί? Έτσι κι αλλιώς συνήθως οι αποστάσεις μεταξύ των συγγενών είναι πάνω από 5 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ