Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο δημοσιογράφος Αντώνης Φουρλής

Για την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Special Report»
Στη Βέροια βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου ο Αντώνης Φουρλής. Ο γνωστός δημοσιογράφος από την εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας του ΑΝΤ1 «Special Report» που παρουσιάζει μαζί με τον Τάσο Τέλλογλου, επισκέφθηκε την Ημαθία για τις ανάγκες του ρεπορτάζ που ετοιμάζει η εκπομπή, σχετικά με την αγροτική παραγωγή. Οι συνέπειες της πανδημίας, η ανησυχία των παραγωγών, το ροδάκινο και το πρόβλημα με τους εργάτες γης, είναι κάποια θέματα που θα αναδειχθούν μέσω της εκπομπής που θα προβληθεί σύντομα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή με συνεταιριστές και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου στην Ημαθία, ενώ μίλησε και με αγρότες της περιοχής μας, που του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πει για απλήρωτους παραγωγούς,ούτε για κοστος αγροτικού πετρελαίου,ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια,ρωσικό εμπάργκο.Θα πει για τους ανέργους που αρνούνται να πληρώνουν βενζίνη γιαμτο αυτοκίνητο όσο ένας Γερμανός και το μεροκάματο να είναι το ένα τρίτο του Καθεστωτικός δημοσιογράφος καθεστωτικού καναλιού, ελεύθερης κατά αλλά δημοσιογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσο εύφορος νόμος και συζητάμε για τα αυτονόητα. εύρεση χεριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πληρώσουν μια φορά τα περσινά οι "συνεταιριστές" και μετά... ας βρουν λύσεις για τα φετινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ