Η πλήρης γκάμα μηχανημάτων και εργαλείων HYUNDAI στην επιχείρηση «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια κοντά στον επαγγελματία αγρότη, από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος, αλλά και στους ανθρώπους που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη γη, σε ό,τι χρειαστούν για τον κήπο ή
τον μπαχτσέ, για την καλλιέργεια λουλουδιών ή ζαρζαβατικών. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, η λύση για κάθε τομέα και για κάθε εργασία βρίσκεται αποκλειστικά στο όνομα HYUNDAI και στα μηχανήματά της. Αυτή η λύση, όπως και κάθε πρωτοποριακή κίνηση, δίνεται από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», το οποίο φροντίζει, για επαγγελματίες και μη, για την απλοποίηση των εργασιών τους. 

Προσπαθώντας κάθε φορά να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και να σας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατόν, το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», εξασφάλισε για εσάς την πλήρη γκάμα μηχανημάτων της εταιρείας HYUNDAI, μιας εταιρείας που δεν έχει επαναπαυθεί στο όνομά της αλλά συνεχώς εξελίσσεται και φροντίζει για τις ανάγκες του κοινού της. Οι άνθρωποι της επιχείρησης «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή του μηχανήματος ή εργαλείου, ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας σας.


Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο της HYUNDAI πατώντας ΕΔΩ


Μπείτε στην κλήρωση για φανταστικά δώρα!
10 χρόνια μαζί - Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας και σας μοιράζουμε φανταστικά δώρα!

Η επιχείρηση «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» με αφορμή το κλείσιμο των 10 χρόνων λειτουργίας της, κληρώνει 5 φανταστικά δώρα σε τυχερούς πελάτες της. Από κηπευτικά εργαλεία μέχρι και ένα ταξίδι για δύο άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αξίας 300€! (δείτε παρακάτω όλα τα δώρα αναλυτικά). Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Με αγορά άνω των 25€, κερδίζετε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Οι συμμετοχές μπορεί να είναι πολλαπλές, με ημερήσιες αγορές άνω των 25€. Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως τις 15 Ιουνίου 2020, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2020, μέσω ζωντανής μετάδοσης από τη σελίδα της επιχείρησης στο facebook (εδώ).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ