Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιχτές οι «κεραίες» της Βέροιας για τα σενάρια αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων

Ανοιχτές τις κεραίες της για το ενδεχόμενο σενάριο της αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει η διοίκηση της Βέροιας. Ειδικότερα, η προσπάθεια αφορά στο να θωρακιστούν τα συμφέροντα της ομάδας σε μια χρονιά που όπως φαίνεται, είναι χαμένη... Τις τελευταίες ημέρες όπως είναι γνωστό, η φημολογία σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και συγκεκριμένα των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων, τη Super League 1, τη Super League 2 και της Football Leauge φουντώνουν. Στη «Βασίλισσα του Βορρά» στην προκειμένη περίπτωση είχαν τη δυνατότητα από αγωνιστικής πλευράς, ή τουλάχιστον είχαν μέχρι πρόσφατα, όλες τις περγαμηνές για να διεκδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις και ειδικότερα τη δεύτερη, μιας και η πρώτη φαινόταν ότι είχε καταληφθεί από τα Τρίκαλα.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή σαν ενδεχόμενο, ακόμα και μια αναδιάρθρωση, παρ’ όλα αυτά το ζήτημα για τη Βέροια είναι να προασπίσει τα συμφέροντα της για να διεκδικήσει αυτό που υπό άλλες συνθήκες είχε τη δυνατότητα να κερδίσει στο γήπεδο. Το θέμα είναι μείζον, εξαιρετικά σημαντικό και μένει να φανεί τι βάση θα μπορούσε να έχει σε λίγο καιρό από τώρα. 

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας είναι ενήμερη για όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν και ενημερώνεται συνεχώς γι' αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα και όταν κι εφόσον προκύψει η κατάλληλη στιγμή, η ΠΑΕ θα τοποθετηθεί, εάν χρειαστεί. 

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως μεταξύ άλλων, να ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν με το να διεξαχθούν τα ματς που απομένουν.

1 σχόλιο:

  1. Να ενημερωνεται καλυτερα για το ποινολογιο να μη τη πατησει ξανα..και ας αφησει τις αναδιαρθρωσεις..Μαθαν ολοι "πρωταθλητισμο" απ τα παραθυρακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ