Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αύξηση της θερμοκρασίας έφερε αύξηση... παραβάσεων στην Ημαθία

«Έσπασαν» τη 200άρα οι άσκοπες μετακινήσεις σε 5 μέρες
Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ημαθία, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Κλιμάκια της Τροχαίας, του Τμήματος αλλά και μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιπολούν όλο το 24ωρο σε δρόμους, πλατείες, πάρκα, τράπεζες και σε όλο το οδικό δίκτυο της Ημαθίας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όσοι κινούνται, είτε πεζοί είτε με το όχημά τους, φέρουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης. 

Ο καλός καιρός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ημαθία, η... προκλητική λιακάδα και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, φαίνεται πως δεν βοηθούν και πολύ στον «εγκλεισμό», καθώς τις τελευταίες 5 ημέρες καταγράφηκαν περισσότερες παραβάσεις από όσες καταγράφηκαν τις δύο πρώτες εβδομάδες που τέθηκε σε εφαρμογή του μέτρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, δηλαδή από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου (η πρώτη μέρα είχε προειδοποιητικό και ενημερωτικό χαρακτήρα) μέχρι και την Κυριακή 5 Απριλίου, δηλαδή τις δύο πρώτες εβδομάδες, καταγράφηκαν συνολικά 204 παραβάσεις, σε οδηγούς και πεζούς που δεν είχαν την απαραίτητη βεβαίωση μετακίνησης. Μόνο την Κυριακή 5/4, καταγράφηκαν 21 παραβάσεις.

Την τελευταία εβδομάδα υπήρχε μια αυξητική τάση στις άσκοπες μετακινήσεις, με τους Αστυνομικούς να καταγράφουν «ρεκόρ» παραβάσεων και να βεβαιώνουν συνολικά σε όλη την Ημαθία, 222 πρόστιμα των 150€ έκαστο, σε οδηγούς και πεζούς που κυκλοφορούσαν αδικαιολόγητα.

2 σχόλια:

  1. Τα μισά είναι σε γύφτους που δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη νυχτα γυρνάνε μόνο γυφτοι και ρημάζουν ανενόχλητοι προσοχή μεγάλη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ