picasion.com
http://picasion.com/

Easy Education: VOUCHER Επιστημόνων 600€ - Επιπλέον παροχές αξίας 300€

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (αναρτητέα στις 03/04/2020 - Δείτε εδώ) ενεργοποιείται η υλοποίηση της δράσης που είχε εξαγγείλλει νωρίτερα η κυβέρνηση και αφορά στη στήριξη των επιστημόνων - αυτοαπασχολούμενων με
επιταγή κατάρτισης και απολαβές των δικαιούχων 600€. Σκοπός της δράσης είναι πρωτίστως η ενίσχυση των επιστημόνων που εντάσσονταιστους έξι (6) βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας με προσόντα και δεξιότητεςπου αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας των συμμετεχόντων. 

Δείτε ΕΔΩ τους «Επίσημα Δικαιούχους του εκπαιδευτικού επιδόματος»


Δικαιούχοι της δράσης, με βάση την πρόσκληση, είναι οι επιστήμονες / επαγγελματίες όλης της Επικράτειας που εντάσσονται στους κάτωθι έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους: οικονομολόγοι/λογιστές, μηχανικοί, δικηγόροι ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, ιατροί, εκπαιδευτικοί, ερευνητές.

Περίοδος ενεργοποίησης επιταγής και υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν επιμόρφωση κατάρτισης ωφελουμένων: 09/04/2020 - 20/04/2020

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ HUMBOLTD ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 300 €


Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), όντας μέλη του επίσημου μητρώου παρόχων κατάρτισης αναλαμβάνουν την ενεργοποίσηση επιταγής των 600 ευρώ, την υλοποίηση της τηλεκατάρτισης αλλά και όλη την απαραίτηση διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών με αμεσότητα και ασφάλεια. Επίσης, σε συνεργασία με την Ακαδημία Humboltd παρέχουν επιπλέον δωρεάν ουσιαστικές επιμορφώσεις, αρχικής αξίας 300€ / έκαστη, σε όλους τους επιστήμονες που θα υποβάλλουν την αίτησή στους για την ενεργοποίηση της κατάρτισης.

Οι επιπλέον παροχές αφορούν μόνον τους ωφελούμενους που έχουν ενεργοποιήσει την επιταγή κατάρτισής τους, επιλέγοντας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε δικαιούχος, εκτός από την υποχρεωτική επιλογή εκπαιδευτικού προγράμματος, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στα πλαίσια της παρούσας πρόσκλησης, μπορεί να ΕΠΙΛΕΞΕΙ χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση μία από τις παρακάτω επιπλέον επιμορφώσεις / σεμινάρια (αναλυτικά για το περιεχόμενο των δωρεάν προγραμμάτων επιμόρφωσης και τους εισηγητές, κάντε «κλικ» στους κάτωθι τίτλους):

· ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ (αρχική αξία 300€)

ΑΓΧΟΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ (αρχική αξία 300€)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (E-MEDIATION) (αρχική αξία 300€)

Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ / COVID-19 (αρχική αξία 300€)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΔΙΚΑΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (αρχική αξία 300€)

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟY (αρχική αξία 300€)

ΚΙΝΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ: ΣΠΟΝΔΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (Spineworks) (αρχική αξία 300€)

ΚΙΝΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ: ΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (αρχική αξία 300€)

ΚΙΝΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ: ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ – ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ (αρχική αξία 300)


Για την ενεργοποίηση και είσπραξη του επιδόματος 600€ με την επιπλέον δωρεάν παροχή συμπληρώστε την αίτηση ΕΔΩ.

Η ενεργοποίηση όλων των παραπάνω παροχών από τους δικαιούχους μπορεί να γίνει έως και 10/06/2020.

Η επιλογή ενός εκ των ανωτέρω εξ αποστάσεως σεμιναρίων / επιμορφώσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ και η εν λόγω παροχή δύναται να επιλεγεί από ΟΛΟΥΣ τους δικαιούχους, συνδυαστικά, με έναν από τους προτεινόμενους θεματικούς τίτλους της παρούσας πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education – Υπ.Σπουδών ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τηλ. 2311110186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)

paroxes@easy-education.gr
www.easy-education.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ