Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

79 παραβάσεις το Σαββατοκύριακο στην Ημαθία

Στην τελική ευθεία για την κατάργηση των SMS
Στη βεβαίωση 79 συνολικά παραβάσεων για άσκοπες μετακινήσεις, προχώρησε το Σαββατοκύριακο η Αστυνομία σε ολόκληρη την Ημαθία. Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη σταδιακή άρση των μέτρων, με την κατάργηση του SMS ή της γραπτής βεβαίωσης για τις μετακινήσεις μας να αναμένεται στις 4 με 5 Μαΐου, όμως οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ειδικά ενόψει της Πρωτομαγιάς που φέτος πέφτει... τριήμερο (θα λέγαμε άλλη χρονιά). 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το Σάββατο 25 Απριλίου βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις πεζών, στις οποίες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 150€ και 1 παράβαση σε οδηγό οχήματος, για απόπειρα μετακίνησης εκτός Ημαθίας, όπου και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€. Αντίστοιχα, την Κυριακή 26 Απριλίου, βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις σε πεζούς, και 2 παραβάσεις για μετακίνηση εκτός Ημαθίας σε οδηγούς οχημάτων.

3 σχόλια:

  1. Εκεί στην Ημαθια, την εχουν δει κάπως οι αστυνόμοι? ή ετσι μου φαινεται...στη Θεσσαλονίκη γίνεται πάρτυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους αστυνομικούς....εύγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δικοί μας την έχουνε δει κάου μποιδες!! Φωρτωμενοι στην ειρωνία στο πνεύμα στο βρακί!!! Δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχει πολύ απελπισμένος κόσμος εκεί έξω που θα τους χωρτασει ξύλο γιατί πολύ απλά δεν έχει να χάσει τίποτα παραπάνω αν έχει χάσει την αξιοπρέπεια στην οικογένεια του!!! Τα ( αλάνια) οι ένστολοι βολεμενοι μια ζωή δεν έχουν να ρισκάρουν να μην έχουν να βάλουν ψωμί στο τραπέζι να τεθούν τα παιδιά τους!!! Το νου σας ο απελπισμένος είναι χειρότερος από οποιονδήποτε άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ