Quantcast

http://picasion.com/

Χειροκροτήματα και στη Βέροια για γιατρούς και νοσηλευτές

Χειροκροτήματα άρχισαν να ακούγονται και στη Βέροια στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου. Οι Βεροιώτες, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό, ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα που κυκλοφορεί από το πρωί και βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να επαινέσουν με αυτό τον
τρόπο τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό στα Νοσοκομεία, ακολουθώντας το παράδειγμα των πολιτών της Ισπανίας και της Ιταλίας. Χειροκροτήματα και σφυρίγματα, λιγότερο ή περισσότερο έντονα, ακούστηκαν στις γειτονιές της Βέροιας, τα οποία μπλέχτηκαν με τον ήχο της βροχής. Ας ελπίσουμε αυτό να είναι το μόνο παράδειγμα που μας ήρθε να ακολουθήσουμε από την Ιταλία και την Ισπανία και εμείς να τηρήσουμε τα περιοριστικά μέτρα και το «Μένουμε Σπίτι», αν πραγματικά θέλουμε να συμπαρασταθούμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων.

Δείτε το βίντεο:

10 σχόλια:

  1. Οι νοσηλευτές της Βέροιας, γνωρίζοντας την δυνατότητες του συστήματος υγείας να υποστηρίξουν βαριά ασθενείς με κορονοιο το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό,είναι ο Κυπραιος,ο Γεωργιαδης, ο Κουρέας ,ο Αρχάγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρωί φιλουσαν τα χέρια του παπά στην εκκλησία και τώρα χειροκρότανε στα μπαλκόνια και αύριο θα κάνουν ντου στα σούπερ μάρκετ λες κ έρχεται το τέλος του κόσμου. Μείνε σπίτι ρε ταγάρι δεν θα πάθεις τπτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως όσες φορές ήμουνα στο νοσοκομείο Βέροιας δεν είχα κ τις καλύτερες βοήθειες από τους νοσηλευτές.ουτε βοήθεια ούτε. Τίποτα.και κάτι μουτρα....όλοι τα ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΎ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΤΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗ ΜΜ ΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΏΒΡΑΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΎΣΑΝ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΊΓΟΥΡΑ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΑΝ ΙΑΤΡΙΚΌ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΓΙΑ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα για τους γέρους γίνονται και μόνο αυυοι κυκλοφορούν έλεος . ηλίθιοι φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ