Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: «Παραμένουμε στα σύνορα»

Με ανάρτησή του στο facebook ο Παναγιώτης Χαρέλας αναφέρεται στην εκκένωση του Έβρου και ότι παρόλο που οι μετανάστες αποχώρησαν από το Τουρκικό έδαφος, οι Ελληνικές Δυνάμεις δεν αποχωρούν από τα σύνορα. Παράλληλα, ο Βεροιώτης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών
Φυλάκων στέλνει ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του τόπου πως η συνοριακή φύλαξη θα πρέπει να αλλάξει σελίδα και ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσουμε στο παρελθόν. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: 

«"Ιt's over" ... μας λέγανε σήμερα το πρωί από την άλλη πλευρά οι τουρκικές δυνάμεις και ξεκίνησαν την επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από τις Καστανιές και τους καταυλισμούς τριγύρω. Άλλες αποχωρήσεις οικειοθελώς και άλλες δια της βίας όπως διαπιστώσαμε. Αυτό που έμεινε σήμερα ήταν αποκαϊδια και άδειες σκηνές. Παραμένουμε στα σύνορα. Η συνοριακή φύλαξη στη χώρα μας πρέπει να αλλάξει σελίδα και να μην ξαναγυρίσουμε στο παρελθόν. Δεν εφησυχάζουμε είναι το μήνυμα μας. Συνεχίζουμε να περιπολούμε σε όλο το μήκος των συνόρων, όλες οι δυνάμεις μας».

Δείτε εικόνες μετά από την αποχώρηση των μεταναστών:




2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει κύριε, αλλά πρέπει να είσαι μόνιμα εκεί, συνοριοφύλακας είσαι, γι' αυτό πληρώνεσαι, κι όχι για να κόβεις βόλτες στη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο πεφτει το εκτος εδρας επιδομα των 100 ευρω μη κουνιεστε από εκει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ