Quantcast

http://picasion.com/

Τσαχουρίδης για Γλέζο: «Ήταν μια αντίσταση από μόνος του»

«Κράτησε την Ελλάδα ψηλά»
Το δικό του ξεχωριστό αντίο σ' έναν αγωνιστή της Αριστεράς είπε ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια απέναντι σ' έναν άνθρωπο που λάτρευε την μουσική (ειδικά τα νησιώτικα, μιας και καταγόταν
από τη Νάξο), αλλά και ήταν μια αντίσταση από μόνος του. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στο instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής για τον θάνατο του Μανώλης Γλέζου: 

«Τον γνώρισα για λίγο στους διαδρόμους της Βουλής, αλλά ήταν αρκετό για να καταλάβω το «μεράκι» του. Ήταν μια αντίσταση από μόνος του... Ήπιαμε καφέ και του εξήγησα τι κάνω. Μου είπε ότι λάτρευε τα νησιώτικα γλέντια, με τσαμπούνα και μου χάρισε ένα ενθύμιο, τιμής ένεκεν για τους Έλληνες του Πόντου. Κράτησε την Ελλάδα ψηλά. Όσο πιο ψηλά μπορούσε και τώρα πήγε εκεί. Καλό σου ταξίδι, καλέ μου άνθρωπε».

5 σχόλια:

  1. Βλέπουμε όλο το πολιτικό σύστημα να ομιλεί περί"ήρωος". Και αυτό διότι ο θανών κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη ( γεγονός το οποίο αμφισβητείται εντόνως από διάφορους ιστορικούς, αλλά ας το δεχτούμε ως πραγματικο). Το αποτέλεσμα; Πήραν μία άλλη σημαία οι Γερμανοί και έβαλαν στη θέση της κλαπεισας. Θα πρέπει όμως ο ελληνικός λαός να αναρωτηθεί για ποιο λόγο προωθούνται ως ήρωες για τις μελλοντικές γενιές, άνθρωποι που εν ζωή αποδεδειγμένα έβλαψαν την Ελλάδα κι αυτό διότι ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης πολεμωντας τον ελληνικό στρατό μαζί με σλαβόφωνους κατσαπλιαδες. Πέραν αυτών υπήρξε ομοιδεατης των αδίστακτων δικτατόρων δολοφόνων Ελλήνων Χότζα και Στάλιν. Και το αποκορύφωμα είναι ότι υπήρξε ομοιδεατης του Μανουκα υπευθύνου του παιδομαζώματος,του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού που ουδέποτε ο Γλέζος και οι σύντροφοι του γυρεψαν έστω μια συγνώμη. Η ιστορία θα κρίνει και όχι οι μεγαλοστομίες των διαφόρων. Θα πρέπει όμως να σταματήσει και η πλάνη σε βάρος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...είπε και ελάλησε αυτός που αν ζούσε εκείνη την εποχή θα φορούσε κουκούλα ή θα ήτανε ταγματασφαλίτης.

      Διαγραφή
  2. Θεός συγχωρήσοι αὐτῶ, ἀλλά ἔνας δοσιλογισμός καί γενιτσαρισμός προσωποποιημένος ἦταν ἀπό μόνος του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ