Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/3 - 29/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Kαυτή από κάθε άποψη, η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και απόλυτα επικίνδυνη! Στα συναισθηματικά θέματα, θα βρούμε ασυγκράτητα πάθη, ερωτισμό, καυτές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και δραστηριοποίηση για την εκπλήρωση των ερωτικών πόθων! Τα λάθη ωστόσο θα είναι πολλά, αφού θα παρασυρθούμε σε παρασκηνιακές σχέσεις, πάθη καταστροφικά, παιχνίδια εξουσίας, νεύρα και παράλογους εγωισμούς! Η όψη αυτή επίσης, προειδοποιεί για αποκαλύψεις που μας βλάπτουν!

Η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, μυρίζει μπαρούτι και γενικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα φέρει αρκετές ρήξεις και εγωιστικές, ύπουλες συμπεριφορές!

Θα διεκδικήσουμε οικονομικούς στόχους ή θα προσπαθήσουμε διευθετήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες, όμως ταυτόχρονα παρασυρόμαστε σε απατεωνιές, λάθος οικονομικές επιλογές και οικονομική εκμετάλλευση!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Άρη να είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αλλά και με την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σου! Νέα εκρηκτικά, δυναμικά ξεκινήματα γίνονται τώρα και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής. Ο επιμένων νικά επομένως έστω και με πιέσεις ή και προβληματισμούς να ξέρεις ότι θα καταφέρεις να βγεις δυνατός από όλο αυτό. Η αυτοπεποίθησή σου και η σιγουριά σου κινούνται σε υψηλά επίπεδα, παρά τις δυσκολίες της περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι κάπως αδιάφορα αυτή την εβδομάδα, αφού υπάρχουν πολλές άλλες υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις. Δεν παύει ωστόσο να υπάρχει ένα ήπιο κλίμα στη σχέση σου, ενώ κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου θα αφορούν τις αμέσως επόμενες κινήσεις σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για την δομή και την οργάνωση των επαγγελματικών σου. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία σε βοηθούν στην βελτίωση των οικονομικών σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Εβδομάδα που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά φίλε μου Ταύρε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, επομένως δεν λείπουν κάποιες ευκαιρίες που θα φέρουν ψυχική ανάταση, αλλά και ικανοποίηση. Η αγάπη των οικείων σου ανθρώπων αποτελεί βάλσαμο σε τούτη την δύσκολη εποχή. Σκληρές, δύσκολες ειδήσεις που έρχονται στα αυτιά σου σου προκαλούν ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια για τα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου προσφέροντας την ευκαιρία για αναθέρμανση σχέσης, για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, για νέα όνειρα και νέα σχέδια. Ο έρωτας γίνεται για μία ακόμα φορά η διέξοδος για την αντιμετώπιση, λύση και διαχείριση προβλημάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στάσιμα και προσπαθείς να κάνεις δομικές ανακατατατάξεις ή και να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις στην εργασία σου! Τα οικονομικά και αυτά παραμένουν στάσιμο, ωστόσο σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ομορφες ιδέες σου για να βρεις λύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα σφίγγει τον κλοιό για τα οικονομικά σου έτσι και σου εκδηλώνονται οι ανησυχίες και οι φόβοι για όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις καθώς και για τις εκκρεμότητές σου! Τα νεύρα σου πολλές φορές μπορεί να είναι στην τσιτά με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε κοντινούς σου ανθρώπους για πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου λίμπιντο χτυπάει κόκκινο δεν παύει όμως να υπάρχουν ζήλειες, εντάσεις, κατηγορώ και μία εμμονή σου να θέλεις να αποδείξεις ότι έχεις σε όλα δίκιο. Σημαντικό είναι να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις δυνατές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταδιακά θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά κάποια επαγγελματικά σχέδια ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε στηρίξει. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι επίπονα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής όπου είναι να γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομεά των σχέσεών σου αγαπητέ μου Καρκίνε. Οι αποκαλύψεις που φέρνει η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα είναι πιεστικές, επώδυνες αλλά σε βοηθούν να έρθεις κοντά στην αλήθεια. Απο την άλλη πλευρά οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βελτιώνουν την κοινωνική σου ζωή, έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα που αγαπάς, ενώ αναζωπυρώνονται νέα όνειρα για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ώρα της αλήθειας είναι εδώ, κάνεις τον απολογισμό σου και κατανοείς τι πρέπει να παραμείνει και να σταθεί δίπλα σου και τι πρέπει να αποχωρήσει. Αυτή την εβδομάδα έχεις σημαντικές συνειδητοποιήσεις που σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές, δέχεσαι όμως την στήριξη των ανθρώπων που εργάζεσαι μαζί! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου!

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Λέοντα, είναι γεμάτη στρες, αφού συχνά γίνεσαι ο αποδέκτης πιέσεων, ευθυνών, υποχρεώσεων που πρέπει τώρα να βγάλεις εις πέρας. Η κατάσταση είναι τεταμένη έτσι το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να αξιοποιήσεις την “καραντίνα” για κούρα και χαλάρωση! Από την άλλη πλευρά οι δημιουργικές σου ιδέες θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για μελλοντικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι το μέλλον των αισθηματικών σου και αναγνωρίζεις πλέον ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη οτι πρέπει πλέον να δεις κάποιες καταστάσεις λογικά και να πάρεις τα μαθήματά σου από τις καταστάσεις του χτες. Αποφασίζεις να βάλεις κάποιες αποστάσεις από κάτι που σε πίκρανε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος έχεις αυτή την εβδομάδα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου όμως υπάρχουν και πολλά που πρέπει να σκεφτείς, να διευθετήσεις, να λύσεις, να τακτοποιήσεις... Τα οικονομικά σου είναι με αστάθειες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε επικεντρώνεσαι αποκλειστικά σε δραστηριότητες αλλά και ανθρώπους που σου δίνουν χαρά. Αντιλαμβάνεσαι τι σου είναι σημαντικό, απαραίτητο, ενώ ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την τέχνη, φαίνεται ότι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτές τις μέρες. Μέσα στο γενικότερα δύσκολο κλίμα εσύ βρίσκεσαι απόλυτα προστατευμένος και λιγότερα ευάλωτος από την κρίση της εποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ποσειδώνα γαληνεύουν την αισθηματική σου ζωή, ενώ θα έχεις ειδήσεις, μηνύματα και επαφές με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι στάσιμα, παρόλο που έχεις την έμπνευση, το μεράκι, την δημιουργικότητα να κάνεις πράγματα ... μπορείς ωστόσο να καταγράψεις τις ιδέες σου για λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου είσαι προστατευμένος, για αυτό μην αγχώνεσαι.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με βάρος, ψυχολογική ένταση και εκνευρισμό. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι φανερό ότι πλήττει σημαντικά τον ψυχισμό σου ενώ είναι σημαντικές οι ανησυχίες που έχεις για το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Καλό είναι να μην βγάζεις όλο αυτό τον εκνευρισμό στους οικείους σου! Το θετικό νέο είναι ότι στα οικονομικά σου βρίσκεις λύσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι σε καλύπτει η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, είναι φανερό ότι δέχεσαι πιέσεις από μία σχέση που έχει να κάνει με το παρελθόν σου και ταλαιπωρείσαι με όλα τα ενδεχόμενα που έχουν μεσολαβήσει και σας έχουν απομακρύνει.. Πάρε το χρόνο σου και μην σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις εξαιρετικά πιεσμένος και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Στα οικονομικά σου παρόλο που ανησυχείς με τα έξοδα που τρέχουν μπορώ να πω ότι έχεις και τις τυχερές συγκυρίες σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αποτελείς το στήριγμα σε πολλούς δικούς σου ανθρώπους που θέλουν την συμβουλή σου, την συμπαράσταση και την φροντίδα σου! Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα ωστόσο σου προκαλεί έντονα νεύρα, ένταση και ίσως ο λόγος σου να γίνει αρκετά απόλυτος και αιχμηρός. Οι σχέσεις με τους οικείους σου μπαίνουν σε μία νέα βάση! Σταδιακά ανασυντάσεις την καθημερινότητά σου και την εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο γλυκαίνει πολύ την ατμόσφαιρα της αισθηματικής σου ζωής και σε φέρνει πιο κοντά με τη σχέση σου! Περνάς όμορφες στιγμές και μετά από πολύ καιρό νιώθεις ότι σε αγαπούν για αυτό που είσαι χωρίς να προσπαθούν να σε αλλάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αποφάσεις που θα πάρεις για το μέλλον των επαγγελματικών σου θα είναι καταλυτικές και θα στηρίξουν την πορεία σου! Τα οικονομικά σου είναι σε καλά για την εποχή επίπεδα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι ανασφάλειες συνεχίζονται και για μία ακόμα φορά Τοξότη μου αφορούν τα οικονομικά σου. Σε αυτό τον τομέα αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το αύριο και έχεις και τα δίκια σου, όμως σύντομα θα ξεφύγεις από αυτή την λαίλαπα! Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου μπορούν τώρα να παρθούν. Συναισθηματικά αναγνωρίζεις καλύτερα απο κάθε άλλη φορά τι έχει αξία και τι είναι σημαντικό για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή και να δεις κάποιες καταστάσεις αλλιώς! Η ερωτική λίμπιντο αρχίζει να επανέρχεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα αδιέξοδο το ίδιο και τα οικονομικά σου, όμως η εποχή σε βοηθά να κάνεις μία δομική συγκρότηση που στην πορεία θα φανεί ιδιαίτερα οφέλιμη!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου να σχηματίζουν σύνοδο, έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι είσαι ο σούπερ ήρωας της εβδομάδας που καταφέρνεις να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και να έχεις δύναμη! Προσοχή ωστόσο στους καβγάδες, ιδιαίτερα με πρόσωπα της οικογένειας, γιατί η Νέα Σελήνη από τον Κριό σε κάνει πιο επιθετικό από ότι θα έπρεπε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βελτιώνει αισθητά τις συνθήκες στα ερωτικά σου ενώ το τρίγωνό της με τον Δία από το ζώδιο σου, εγγυάται ότι ακόμα και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εσύ θα καταφέρεις να έχεις τα “τυχερά” σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αναγκάζεσαι να απέχεις ή να έχεις χαλαρούς τόνους στα επαγγελματικά σου όμως όλο αυτό σου προκαλεί έναν έντονο εκνευρισμό.Ρίξε τους τόνους και αξιοποίησε αυτή την περίοδο για δημιουργική ανασυγκρότηση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες, προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο όπου δοκιμάζονται οι αντοχές σου και χάνεις την υπομονή σου, όμως φίλε μου Υδροχόε είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βγεις αρκετά πιο δυνατός και συγκροτημένος από όλο αυτό! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο και οι θετικές όψεις που σχηματίζει, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια. Ξαφνικές προτάσεις , ειδήσεις θα φέρουν μία νέα προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει αρκετά πιο δραστήριο και αποφασιστικό στ αισθηματικά σου! Αναζητάς την επικοινωνία που θα βρει λύση σε διενέξεις που είχαν γίνει την τελευταία περίοδο και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι εξαιρετικά μπλοκαρισμένα και στην παρούσα φάση δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Οι ιδέες σου και ο τρόπος που εσύ θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ δεν το βάζεις κάτω αγαπημένε μου Ιχθύ, συνεχίζεις να βάζεις τα δυνατά σου για να πετύχεις τους σκοπούς σου, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, για να δεις κάποια όνειρά σου να γίνονται πράξη! Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν αφού οι νέες εξελίξεις σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Οι ευχάριστες επικοινωνίες με το περιβάλλον σου αποτελούν μία ευχάριστη τόνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου και τον Δία από τον Αιγόκερω. Τα αισθηματικά σου λοιπόν βρίσκονται σ ένα εξαιρετικά καλό στάδιο όπου υπάρχουν εξομολογήσεις καρδιάς που γεμίζουν την ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν σπουδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα όμως αυτό δεν φαίνεται να σε ανησυχεί... Ανησυχία σου προκαλούν τα έξοδα που τρέχουν και οι οικνομικές συνθήκες που φαίνεται να είναι πιεστικές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ