Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/3 - 8/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, η Αφροδίτη στον Κριό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και ευθύνη τις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδίως τον έρωτα και τα οικονομικά! Οποιαδήποτε επιπόλαιη και επιφανειακή συμπεριφορά, πρέπει να συνετιστεί όσο είναι καιρός, αλλιώς θα τιμωρηθεί από τα γεγονότα και τις συγκυρίες! Συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και σκληρότητας θα υπάρξουν, οικονομικές δυσκολίες και επαναφορά λαθών του παρελθόντος! Δεν χάνουμε λοιπόν, το μέτρο και κυρίως την λογική μας!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η νέα εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου η οποία και σε κάνει να αισθάνεσαι ακάλυπτος συναισθηματικά και οικονομικά από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Η τάση αυτή δεν θα διατηρηθεί πολύ, γιατί στα οικονομικά σου αναμένεται ότι θα έχεις βελτίωση αφού θα σε ευεργετήσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου. Επανένωση με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος ευνοείται από τις 4 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι ζορισμένος αυτή την εβδομάδα, είτε έχεις αποφασίσει να ρίξεις την αυλαία και να μην ασχοληθείς ξανά με μία ιστορία που σε επιβαρύνει και δεν σου ταιριάζει! Συναισθηματική απομόνωση λοιπόν υπάρχει αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άλλα θα θελες και αλλιώς σου έρχονται στα επαγγελματικά σου και κάποια σχέδιά σου μένουν στην μέση και αυτό σε προβληματίζει. Στα οικονομικά μπαίνεις σε φάση ανόδου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, και αλλάζεις, ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι αλλά έχεις και τις κατακτήσεις σου! Δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι ξαφνικοί αιφνιδιασμοί ιδιαίτερα κοντά στις 8 του μήνα. Κάποιοι στόχοι που έχεις για το μέλλον σου καθυστερούν ακόμα να μπουν σε πλαίσιο υλοποίησης...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους χαρές στα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει τα δώρα της και φροντίζει να ανανεώσει το πλαίσιο της ερωτικής σου ζωής! Δεν λείπουν οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί και οι κεραυνοβόλοι έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αργά και αυτό σε εκνευρίζει, όμως πρέπει να αποφύγεις για την ώρα σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος περνώντας στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου. Είναι καιρός να φιλοσοφήσεις παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και να δώσεις χώρο στην πραγματοποίηση σχεδίων που είχαν μείνει στην μέση! Ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου θα σε αιφνιδιάσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστικά, παρασκήνιο και εσωστρέφεια είναι η κυρίαρχη τάση των αισθηματικών σου αυτή την εβδομάδα... Μία εφήμερη ερωτική σχέση σου δίνει τα δείγματα ότι δεν μπορείς να την δεις και τόσο πολύ σοβαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι να επικεντρώνεσαι αυτήν την περίοδο σε πράγματα που σε κάνουν να χάνεις χρόνο άσκοπα... Στα οικονομικά σου είναι αισθητές οι πιέσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με το αίσθημα της πίεσης και της απογοήτευσης εξαιτίας των εξελίξεων που συμβαίνουν τώρα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Το κλίμα αλλάζει και περνώντας η Αφροδίτη στον Ταύρο, βελτιώνονται πολλά κομμάτια της ζωής σου ενώ κάποιες επιθυμίες σου ικανοποιούνται. Δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες αλλά και η περεταίρω δικτύωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιθυμίες αναγεννιούνται και συμβαίνουν εκπλήξεις που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου! Πες απλά αυτό που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τραβάς ζόρι στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι είτε δεν θέλουν το καλό σου είτε στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε μία πιο ευνοϊκή φάση.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και δεν σου είναι πολύ εύκολη η επαφή και η επικοινωνία ούτε με το σύντροφο ούτε με τους συνεργάτες. Νέα σχέδια όμως έρχονται στον ορίζοντα τα οποία ενισχύουν τις φιλοδοξίες σου! Οι πιέσεις στην καθημερινότητα και το στρες δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμασάς τα ίδια και τα ίδια στα αισθηματικά ενώ υπάρχουν ασυμφωνίες με το ταίρι! Σκέψεις του παρελθόντος σε κρατούν πίσω εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο όπου σκέφτεσαι μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις υπάρχουν από παντού στα επαγγελματικά σου και δεν σε αφήνουν πάρεις ανάσα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου! Στα οικονομικά είσαι σε μία καλύτερη περίοδο.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να είναι με άγχος, όμως από τις 5 Μάρτη που περνά η Αφροδίτη στον Ταύρο χαλαρώνεις, διασκεδάζεις, ανανεώνεσαι, επεκτείνεσαι και νιώθεις και πάλι ο παλιός καλός εαυτός σου! Οι εκπλήξεις από το περιβάλλον σου δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, ενώ οι ξαφνικές ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης αποτελούν την έκπληξη της εβδομάδας. Μην μείνεις με δεμένα τα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκράτησε τις ιδέες της εβδομάδας που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήματα παρακάτω την δουλειά σου! Στα οικονομικά σου βελτιώνεσαι σημαντικά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η νέα εβδομάδα ξεκινά με αντιθέσεις και καβγαδάκια και είσαι μέσα στις εκρήξεις και τις απογοητεύσεις για θέματα σχέσεων και συνεργασιών σου! Μετά το μετανιώνεις και κοιτάζεις πώς θα μπορέσεις να κάνεις μία επανασύνδεση. Προσοχή και στις οικογενειακές σχέσεις γιατί η συμπεριφορά σου είναι εύφλεκτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν κρίνονται και ιδανικές οι συνθήκες των αισθηματικών σου αφού το τετράγωνο Αφροδίτης– Κρόνου περιορίζει την ανεμελιά, προκαλώντας εμπόδια αλλά και απομάκρυνση στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τακτοποιείς κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και παίρνεις μία σημαντική ανάσα αυτό το μήνα Ζυγέ μου. Στα επαγγελματικά σου δεν λείπουν κάποιοι προβληματισμοί.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, όλα μοιάζουν κάπως βαρετά ως τις 5 του μήνα, ενώ στην συνέχεια εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνοντας την αναγέννηση στις σχέσεις σου! Περνάς συντροφικές στιγμές αυτή την εβδομάδα ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι λόγω ανάδρομου Ερμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα σελίδα ανοίγει στα αισθηματικά σου από τις 5 του μήνα όπου η συντροφική σου ζωή μπαίνει σε ένα νέο όμορφο πλαίσιο ανανέωσης και εσύ απολαμβάνεις στιγμές. Πες ναι σε νέες ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου όμως οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να ξεγλιστρήσεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, είναι ο καιρός να υποδεχθείς την άνοιξη στη ζωή σου φροντίζοντας να επανέλθει η ευεξία και πάλι στη ζωή σου! Κόβεις κακές συνήθειες, βελτιώνεις την διατροφή σου και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά ερωτικά όμως να ξέρεις πως μία ερωτική εξέλιξη που υπάρχει τώρα, δεν έχει πολλές εγγυήσεις για το μέλλον για αυτό πρόσεξε τις συναισθηματικές επενδύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά γίνονται πηγή άγχους και τα έξοδα τρέχουν! Στα επαγγελματικά σου, σε προβληματίζουν γιατί αργούν κάποια πράγματα που περιμένεις. Δείξε υπομονή γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο ή ότι υπάρχουν τόσο ισχυρά εμπόδια στη ζωή σου που δεν σε αφήνουν να πας ένα βήμα παρακάτω... Οι διαθέσεις αλλάζουν όμως από τις 5 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, όπου αναμένεται να σου δώσει στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματική ανανέωση, έρωτας, εκπλήρωση προσδοκιών και ξαφνική αλλαγή της τύχης στα ερωτικά ... Αυτή ακριβώς είναι η τάση του ζωδίου σου αρκεί να έχεις την υπομονή και να περιμένεις ως τις 5/3

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου έχουν μεγάλες καθυστερήσεις και σε πιάνουν οι ανασφάλειες, προσοχής επενδύσεις και σε αγορές. Στα επαγγελματικά σου είναι ικανοποιητικές οι εξελίξεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής επανέρχεται στο ζώδιο σου αυτή την φορά ανάδρομος. Αναθεωρείς πολλές καταστάσεις του παρελθόντος, όμως συμβαίνουν και αναποδιές στην καθημερινότητά σου που σε πηγαίνουν πίσω. Το σταθερό περιβάλλον και η οικογένειά σου σε στηρίζουν με την αγάπη τους, ενώ κάποιες όμορφες αλλαγές στο χώρο σου θα σε ανανεώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς. Οι συνθήκες σε βοηθούν να κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το άτομο της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν αναποδιές ενώ πρέπει να προσέξεις τα λάθη που εντέλει θα σε μπλέξουν ή και θα σε κουράσουν! Στα οικονομικά σου είσαι σε περίοδο αστάθειας και στασιμότητας.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με ανασφάλειες αλλά και οικονομικά εμπόδια, όμως σύντομα το κλίμα αλλάζει και γίνονται αρκετά πιο ευχάριστες οι εξελίξεις γύρω σου ! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει αέρα ανανέωσης στη ζωή σου, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες επικοινωνίες, τα φλερτ και οι γνωριμίες. Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα σου δώσει χαρά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 5 του μήνα μπαίνεις σε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για τα ερωτικά σου! Μία αιφνίδια γνωριμία, θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι, ιδιαίτερα αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαήμερου! Επιθυμίες ικανοποιούνται και εκπληρώνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου όμως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί γιατί αυτή η τάση είναι προσωρινή. Προσοχή θέλω να δείξεις στα παρασκήνια που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ