Quantcast

http://picasion.com/

Συνεχίζονται τα έργα στην Γέφυρα Κούσιου

Τι κι αν η χώρα διανύει μια πρωτόγνωρη κρίση και τους πολίτες να μένουν σπίτι προς αποφυγή του φονικού ιού, οι εργαζόμενοι για την ολοκλήρωση της Γέφυρας Κούσιου στον Προμηθέα συνεχίζουν κανονικά τις εργασίες τους. Το πρωί της Τρίτης 17 Μαρτίου, πάνω από 10 άτομα βρισκόντουσαν επάνω στην Γέφυρα και δούλευαν με γοργούς ρυθμούς για την αποπεράτωση του έργου. Πλέον, το μεγάλο βήμα έγινε, οι δυο όχθες του Τριποτάμου, η οδός Ακροπόλεως και η οδός Βλάχων Ηρωίδων έχουν ενωθεί. Θέλει βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα μέχρι να πάρουμε στα χέρια τα «κλειδιά» του έργου και να δοθεί η γέφυρα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, πλέον το έργο θυμίζει γέφυρα, μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της.

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΌ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι ότι τελειώνει.
    Η όλη αυτή διαδικασία φανερώνει την πολύπλοκη και χρονοβόρα γραφιοκρατία των τεχνικών έργων στην πατρίδα μας, αιτίες όλων των καθυστερήσεων στα τεχνικά έργα(μικρά και μεγάλα) της πατρίδας μας, (εκτός των όποιων λαθών σε μελέτες κλπ) αυτά θα υπάρχουν πάντα, το θέμα είναι να ξεπερνιούνται γρήγορα για να γίνονται τα έργα. Άρα το Νομικό πλαίσιο των έργων χρειάζεται αναμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκαναν λάθος οι αείμνηστοι δωρητές Αφοί Κούσιου (Θεός σχωρέσ' τους!) που επέλεξαν ως δωρεοδόχο τον Δήμο. Ήταν και είναι αποδεδειγμένα το λιγότερο ανίκανος για να διαχειρίζεται δωρεές, εδώ και δεκαετίες. Εδώ την βίλλα του Βικέλλα την πούλησαν στον μπαμπά του Χασιώτη!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ