Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει το ΚΑΠΗ για αιμοδοσία το Νοσοκομείο Βέροιας

Από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα, ανακοινώνεται πως λόγω των έκτακτων μέτρων, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, θα διενεργεί αιμοληψίες παράλληλα και στο 1ο ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας, κάνοντας έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα, στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Οι αιμοληψίες στο χώρο του ΚΑΠΗ θα γίνονται συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Δείτε την ανακοίνωση και το πρόγραμμα αιμοδοσίας:

Αγαπητοί μας Αιμοδότες
Λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων, από Παρασκευή 20-3-2020 θα εκτελούνται αιμοληψίες στο 1ο Κ.Α.Π.Η. Βέροιας (Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο).

Ώρες προσέλευσης αιμοδοτών:
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 9:00 - 13:00

Παράλληλα εντός του Νοσοκομείου ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα λειτουργίας της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας για την άμεση ανταπόκριση στην εξεύρεση κατάλληλου χώρου. Είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτή την κρίσιμη φάση όπου οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες θα ανταποκριθείτε άμεσα, εξασφαλίζοντας με την συνδρομή σας, την επάρκεια αίματος που χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ