Βρέθηκε ο 48χρονος που εξαφανίστηκε από την Αλεξάνδρεια

Εντοπίστηκε στα Σπάτα περιπλανώμενος!
Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες εντοπισμού του Νικόλαου Καρβουνιάρη, του 48χρονου άνδρα που είχε εξαφανιστεί από την Αλεξάνδρεια. Η περιπέτεια του κ. Καρβουνιάρη έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος χάθηκε στις 30/01/2019, από το σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 18/03/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Οι πληροφορίες που έφταναν στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ήταν και αυτή τη φορά πολλές και οδήγησαν την έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 21/03/2020, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του.


Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον αναζητούμενο περιπλανώμενο στην περιοχή των Σπάτων, Αττικής. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και ο κ. Καρβουνιάρης επέστρεψε στην οικογένειά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ