Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στην Κατερίνη: Προσπάθησε να την σκοτώσει με αυτοκίνητό του

Την παρέσυρε σκόπιμα, ενώ εκείνη έκανε ποδήλατο
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί άμεσα και να συλληφθεί ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 51χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη. Ειδικότερα, προχθές (7 Μαρτίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη, ο συλληφθείς με όχημα που οδηγούσε παρέσυρε σκόπιμα την 51χρονη που επέβαινε σε ποδήλατο, με την οποία διατηρούσε προσωπικές σχέσεις. Από τη σύγκρουση η 51χρονη τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να εντοπιστεί χθες (8 Μαρτίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας και να συλληφθεί. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε και παραγγέλθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. 
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, όπου τον παρέπεμψε στον Ανακριτή και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ