Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι Αιμοδοσίες στο κέντρο της Βέροιας - Έλα στα ΚΑΠΗ να δώσεις αίμα!

Με ασφάλεια και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αιμοδοσίες στο χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ Βέροιας, παράλληλα με το Τμήμα Αιμοδοσίας εντός του Νοσοκομείου που λειτουργούν κανονικά. Το τελευταίο διάστημα, παρατηρήθηκε μείωση των αποθεμάτων

αίματος, λόγω της μη προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών στα Νοσοκομεία της χώρας, εξαιτίας του κορωνοϊού. Έτσι, συστήθηκε και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, να διοργανώνονται αιμοληψίες και σε χώρους εκτός Νοσοκομείων. 
Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας άνοιξε τον χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ Βέροιας, ώστε να εξυπηρετεί, παράλληλα με το Τμήμα που λειτουργεί κανονικά εντός του Νοσοκομείου, τους εθελοντές αιμοδότες. Οι αιμοληψίες εκτελούνται με ασφάλεια, με τις συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας να είναι απολύτως ελεγχόμενες και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και γίνεται ομαλά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και έτσι θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Έτσι, όσοι εθελοντές αιμοδότες το σκέφτονται... μην διστάζετε! Ελάτε να δώσετε αίμα! Μην αφήσετε το αίμα να «στερέψει»!

Ημέρες και ώρες προσέλευσης των αιμοδοτών:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 9:00 - 13:00 
1ο ΚΑΠΗ Βέροιας, Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.

Η προσέλευση στο Τμήμα Αιμοδοσίας εντός Νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή - αργίες: 10:00 - 13:00

Αιμοδοσία Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας
Πληροφορίες στο τηλ: 2331029600





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ