Quantcast

http://picasion.com/

Οι ΑΟΚτσήδες Βέροιας μένουν σπίτι και... βγαίνουν στην εκπομπή του Μάνεση στον ALPHA

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»
Με την αθλητική δραστηριότητα να έχει σταματήσει εδώ και μέρες λόγω του κορωνοϊού και τις αθλητικές εγκαταστάσεις να έχουν κλείσει, οι αθλητές βρίσκουν πλέον νέους τρόπους
να προπονηθούν μέσα στο σπίτι. Δεν είναι λίγα τα βιντεάκια διάσημων αθλητών της Ελλάδας που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, δείχνοντάς μας εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης στο σπίτι. Τι κάνεις όμως αν είσαι μπασκετμπολίστας και πρέπει να προπονηθείς; Τον τρόπο, παράλληλα με το μήνυμά τους να μείνουμε στο σπίτι, μας δείχνουν οι προπονητές και μικροί μπασκετμπολίστες του ΑΟΚ Βέροιας, που έφτιαξαν ένα υπέροχο βίντεο, προσαρμοσμένοι και αυτοί με τη σειρά τους στα νέα δεδομένα.
Το βίντεο του ΑΟΚ, δείχνει τους προπονητές των ακαδημιών Γιώργο Τριχόπουλο και Τάσο Κασαμπαλή, να δίνουν το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», δίνοντας... «πάσα» με πάσα στους μικρούς ΑΟΚτσήδες των τμημάτων υποδομής. Η μπάλα ταξιδεύει από σπίτι σε σπίτι και κάθε παίκτης που δέχεται την πάσα, μεταφέρει και ένα μήνυμα στον κόσμο, όπως «Κόουτς τώρα προπονούμαστε στο σπίτι»,  «Μένουμε σπίτι και σίγουρα θα βγούμε νικητές», «Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε αυτούς που αγαπάμε», «Εγώ νομίζεις σε θέλω να βγω; Μείνε σπίτι!» και «Μένουμε σπίτι ομαδικώς, γιατί μόνο έτσι νικάμε τον κορωνοϊό».
Το βίντεο αλίευσε από το διαδίκτυο η εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και το πρόβαλε στην εκπομπή της Κυριακής, στη στήλη με τα όμορφα ερασιτεχνικά βίντεο... καραντίνας που τους στέλνουν οι τηλεθεατές.  

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ