Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινητική η προσέλευση στο ΚΑΠΗ - 14 Βεροιώτες έδωσαν αίμα για καλό σκοπό

Μην διστάζετε - Ελάτε να δώσετε αίμα! 
Μπορεί από σήμερα η Βέροια, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, να βρίσκεται σε καθεστώς απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ωστόσο η προσέλευση για αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ ήταν άκρως ικανοποιητική. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 14 συνολικά
Βεροιώτες πήγαν να δώσουν αίμα, σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας άνοιξε εδώ και μερικές ημέρες τον χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ, ώστε να εξυπηρετεί, παράλληλα με το Τμήμα που λειτουργεί κανονικά εντός του Νοσοκομείου, τους εθελοντές αιμοδότες.
Οι αιμοληψίες εκτελούνται με ασφάλεια, με τις συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας να είναι απολύτως ελεγχόμενες και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας. Ειδικά σήμερα, η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, καθώς μέχρι το μεσημέρι, εκδήλωσαν την επιθυμία τους και προσήλθαν περίπου 14 άτομα.
Η προσέλευση έγινε ομαλά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και έτσι θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Έτσι, όσοι εθελοντές αιμοδότες το σκέφτονται... μην διστάζετε! Ελάτε να δώσετε αίμα! Μην αφήσετε το αίμα να «στερέψει»!

*Προσοχή! Την Τετάρτη 25 Μαρτίου, το ΚΑΠΗ θα είναι κλειστό, λόγω της Εθνικής Εορτής!

Ημέρες και ώρες προσέλευσης των αιμοδοτών:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 9:00 - 13:00
1ο ΚΑΠΗ Βέροιας, Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο

Η προσέλευση στο Τμήμα Αιμοδοσίας εντός Νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή - αργίες: 10:00 - 13:00

Αιμοδοσία Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας
Πληροφορίες στο τηλ: 2331029600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ