Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρναούτης: «Δυσάρεστη έκπληξη η Βέροια»

Για την κακή πορεία της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League μίλησε ο Δημήτρης Αρναούτης. Ο έμπειρος τεχνικός του Ιωνικού, που βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως η «Βασίλισσα του Βορρά» αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις αρχικές προσδοκίες. Όπως ανάφερε πως η ομάδα της Ημαθίας να ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που ανήκουν στην πρώτη ταχύτητα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στην συνολική παρουσία της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο ίδιο «καζάνι» με τη Βέροια, έβαλε και τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο αρχικά πίστευε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά τελικά κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Όσον αφορά για το τι είδαμε μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα της Football League τόνισε:

«Τα Τρίκαλα δίκια βρίσκονται στην πρώτη θέση γιατί από την αρχή της χρονιάς ήταν σταθερή ομάδα και θα κόψουν πρώτη το νήμα. Έχουν σταθερή διοίκηση, πολύ καλό ρόστερ και στο τιμόνι το Περικλή Αμανατίδη, που εκτός από άριστος γνώστης των επαγγελματικών κατηγοριών, είναι ένας συνάδελφος με γνώσεις και ήθος. Όπου έχει πάει έχει αφήσει το στίγμα του. Για την δεύτερη θέση, αυτή τη στιγμή έχει ένα προβάδισμα ο Ιωνικός, ο οποίος κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αν πάρει το σύνολο των βαθμών στα παιχνίδια που απομένουν, δίκαια θα κερδίσει την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ