Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρίζος: «Προσεγγίζουμε το θέατρο ως σοβαρός πολιτιστικός φορέας»

Την ικανοποίησή του για την πορεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. εξέφρασε ο Κώστας Ρίζος. Ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας, με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες Ροδακινιές - Johatsu», η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Χώρου Τεχνών και μάγεψε το κοινό της πόλης
μας (δείτε εδώ), τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το θέατρο προσεγγίζεται πλέον από έναν σοβαρό πολιτιστικό φορέα, με άλλες οπτικές γωνίες πιο σύγχρονες και πιο ερευνητικές. Μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ, με τη στήριξη του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και σε σκηνοθεσία του Χάρη Πεχλιβανίδη. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του μέλος του Δ.Σ.:


«Χαίρομαι ιδιαίτερα και ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βεροιας για τα σπουδαία βήματα του θεσμού στο σύγχρονο θέατρο στην πόλη μας. Προσεγγίζουμε πια ως σοβαρός πολιτιστικός φορέας το θέατρο κι από άλλες οπτικές γωνίες, σύγχρονες, ερευνητικές και προκλητικές! Προχωράμε με άξιους σκηνοθέτες, δραματουργούς, ηθοποιούς, σκηνογράφους, φωτιστές και ηχολήπτες για ένα μοναδικό, πρωτοποριακό αποτέλεσμα για την πόλη μας! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ηχολήπτη κύριο Αλέξη Καροτσέρη και φωτιστή κύριο Γιώργο Βέγγο που δίνουν καθημερινά έναν αγώνα για την αρτιότητα της κάθε παράστασης! Προκαλώ και προσκαλώ όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν το θεσμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. γιατί ο αγώνας είναι σοβαρός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ