Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε ο 66χρονος στο Ρίο

Κατέληξε ο 66χρονος που έδινε μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών, όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 66χρονος που νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο του Ρίου από τις 2 Μαρτίου οπότε και είχε διαγνωστεί με τον ιό δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πριν από δύο ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 66χρονου είχε επιβαρυνθεί σημαντικά και τότε χαρακτηριζόταν κρίσιμη η κατάστασή του.

Ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός και περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας είναι ο ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με κορωναϊό στην Ελλάδα και νοσηλευόταν στο Ρίο στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης για περισσότερο από μία εβδομάδα. Είχε διαγνωστεί θετικός μετά από το ταξίδι στο Ισραήλ, από το οποίο 56 συνταξιδιώτες του διανώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το υπ. Υγείας «ο 66χρονος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15».

Στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά όχι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύεται και η σύζυγος του 66χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ