Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Hola Espressionism»: Ο καφές του δημιούργησε το δικό του κίνημα στη Βέροια!

Εσπρεσιονισμός: Ποιότητα και αγάπη για τον καφέ
«Espresso» στα ιταλικά σημαίνει σημαίνει γρήγορος. Από αυτή τη λέξη ξεκινάει η φιλοσοφία του «Hola Espressionism» στη Βενιζέλου 34. Εσπρεσιονισμός είναι η καινούργια τάση που δημιουργεί το «Hola» στην πόλη μας. Οι αρχές του;
Ποιότητα και αγάπη για τον καφέ! Γι' αυτό και εμπιστεύεται ένα premium χαρμάνι το οποίο δουλεύει κατά αποκλειστικότητα για το νόμο μας.
Ποιος είναι όμως ο καφές που έχει κάνει το δικό του κίνημα εσπρεσιονισμού; Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας blend 100% Arabica, από φάρμες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής! Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Mountain High θα τον αναγνωρίσετε στο πλούσιο άρωμα του, στη βελούδινη υφή και στη γεμάτη γεύση του! Ο Mountain High καβουρδίζεται στην Ολλανδία στο εργοστάσιο TIK TAK, θυγατρικό του ομίλου Zanetti, το οποίο λειτουργεί από το 1870 και παράγει τα εκλεκτά χαρμάνια του ομίλου Zanetti χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους! Ο πιστοποιημένος με Rainforest Alliance καφές Mountain High θεωρείται ένα από τα κορυφαία blends 100% Arabica.

Ο Βρετανός ποιητής του 20ού αιώνα Τ. S. Eliot έλεγε χαρακτηριστικά ότι «έχει μετρήσει τη ζωή του με κουταλιές καφέ!». Ο Τσάκυ Τσαν είχε πει ότι «ο καφές είναι μια γλώσσα μόνος του». Απόψεις που ενστερνίζεται ο εσπρεσιονισμός και είναι το δεύτερο χαρακτηριστικό του. Αγάπη για τον καφέ.

Είμαστε εμείς που χαρακτηρίζουμε το καφεδάκι «στιγμή ιερή». Εμείς που ζητάμε ένα μικρό διάλειμμα από την ρουτίνα μας ώστε να γευτούμε το δυνατό χαρμάνι του. Εμείς που λέμε ότι θα πάμε για ένα καφέ και το εννοούμε στην κυριολεξία. Το ιερό αυτό δέντρο του καφέ που χαρίζει τους μαγικούς του καρπούς για μην έχουμε νεύρα κάθε πρωί εγώ, εσύ κι όλοι μας. Είμαστε εμείς που κοιμόμαστε μόνο και μόνο για να ξυπνήσουμε με τη μυρωδιά του καφέ, που όταν υποχωρούμε βάζουμε νερό στο καφέ μας, που όταν μας λένε «μπράβο», μας βγαίνει αυθόρμητα... «αυτός είναι καφές»!


Στο «Hola Espressionism» εκτός όμως από τις προτάσεις για καφέ θα βρείτε premium τσάι tik-tak με ιδιαίτερες γεύσεις για τη γευστική σας παλέτα, όπως επίσης και τη σοκολάτα ERAKLEA. Η σοκολάτα ΕRAKLEA φτιάχνεται από ένα χαρμάνι κόκκων κακάο εξαιρετικής ποιότητας, επιλεγμένων από πολύτιμες σοδειές που βρίσκονται στη «Ζώνη Κακάο». Ιδανική για τους λάτρεις τόσο της σκούρας σοκολάτας όσο και των πιο ντελικάτων γεύσεων (πορτοκάλι-κανέλα, πιπεριά τσίλι,τραγανό φουντούκι κ.α).
Πεινάσατε; Στο hola θα βρείτε γευστικά σάντουιτς με ιδιαίτερες γεύσεις που ανανεώνονται συνεχώς πάντα με την ποιότητα των συστατικών που επιλέγουν. Μεγάλη ποικιλία θα βρείτε όμως και σε γλυκίσματα, όπως μπάρες σε διάφορες γεύσεις, cookies χειροποίητα, μηλοπιτάκια, πορτοκαλόπιτα, κριτσίνια κ.α.

Στο «Hola Espressionism» μπορείτε να δώσετε τη παραγγελία σας τηλεφωνικώς και να σας τη παραδώσουν πάνω στη Βενιζέλου ώστε να μη χάνετε χρόνο.

Επίσης το επόμενο διάστημα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και προσφορές κάντε like στη σελίδα στο fb ακουλουθήστε στο Instagram για να ενημερώνεστε καλύτερα.



«Hola Espressionism»
Βενιζέλου 34, Βέροια
Τηλ. 2331022852
Instagram:holaespressionism












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ