Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προκήρυξη για θέσεις Καθηγητών στις Σχολές Αστυνομίας Βέροιας και Αττικής

Τακτικό και αναπληρωματικό διδακτικό προσωπικό
Αναρτήθηκε σήμερα Πέμπτη 26/3 η προκήρυξη θέσεων για το διορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021. Πρόκειται για θέσεις τακτικού και αναπληρωματικού διδακτικού στις Σχολές της Βέροιας και της Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταχυδρομικώς, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. 

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια (Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη 6 Τ.Κ. 59 100 Πανόραμα Βέροιας Ημαθίας) και 
στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στην Αττική (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 136 71 – Αχαρνές Αττικής) αντίστοιχα, ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου), αριθμημένα με ενιαία αρίθμηση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του τελευταίου δικαιολογητικού και καταγεγραμμένα σε πίνακα περιεχομένων, στον οποίο θα αναγράφεται ο/οι αριθμός/-οι σελίδας/-ων του καθενός.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ