Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί... δεν μένουν σπίτι! Στη μάχη του Έβρου οι Αστυνομικοί της Ημαθίας

Έγινε η αντικατάσταση της προηγούμενης διμοιρίας
Τι κι αν το σύνολο της κοινωνίας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με την έλευση του Κορωνοϊου στην χώρα μας, τι κι αν το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» έχει γίνει πιο επίκαιρο από ποτέ, από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια ομάδα επίλεκτων ανδρών της
Ελληνικής Αστυνομίας που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στον Έβρο και φυλάει... «Θερμοπύλες». Πρόκειται για την διμοιρία της Α.Δ. Ημαθίας, η οποία, μετά από διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκε να υπηρετήσει στα σύνορα και να ενισχύσει την εθνική γραμμή, προκειμένου να μην εισχωρήσουν στην Ελληνική επικράτεια παράνομοι μετανάστες. 

Πριν από μια εβδομάδα περίπου είχε γίνει αντικατάσταση της προηγούμενης διμοιρίας που βρισκόταν εκεί (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώγια λόγους ξεκούρασης, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής τους.

Το έργο τους κρίνεται πολύ δύσκολο, καθώς εκτός από τις αντίξοες συνθήκες και την επικινδυνότητα της κατάστασης, βρίσκονται εδώ και ημέρες 600 χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους. Το ηθικό τους όμως δεν παύει να είναι ακμαιότατο και το καθήκον για την Πατρίδα υπερισχύει των προβλημάτων και των δυσχερειών. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να επιστρέψουν σύντομα σώοι και αβλαβείς στην Ημαθία. 



6 σχόλια:

  1. Πληρώνονται, δεν το κάνουν τζάμπα ούτε για την ψυχή της μάνας τους! Η δουλειά τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα ποιος σ μιλησε ρε κολομαγκα ανωνυμε? Αλλα ετσι ειστε εσεις οι αρριστεροι.. φλωροι και ρουφιανοι...

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας φιλάνε από κάθε Ταλιμπάν και κάθε ρεμαλι τής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν αισθάνομαι ασφάλεια και από τα δελτία ειδήσεων δεν υπάρχει καμία ασφάλεια... Επαρκής αντιθέτως υπάρχει ανεπάρκεια και ού μη γενετο αν κοπούν τα επιδόματα στους ταλιμπανέϊρος τότε θα βγουν έξω όλα στην φόρα και θα πέσουν οι μάσκες... Που Πέφτουν συνεχώς βέβαια εφόσον η κρίση ξεσκεπάζει τα πάντα όλα! Τα γεγονότα τρέχουν κι όποιος τρέξει κι αντέξει θα σωθεί... Οι υπόλοιποι καλή φαγωμενη, όπως σου λένε κι οι ψυχολόγοι υποστήριξης αστυφύλακες όταν σού συμβεί το ευτράπελο.. ο Νοών νοείτο... Κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε....

      Διαγραφή
  3. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι την δουλειά μας οι αστυνομικοί είναι όργανα ανήκουν σε σώμα και πρέπει και αυτοί να δουλεύουν κι όχι να βολοδερνουν όπως πολλά χρόνια συνήθιζαν να κάνουν παίζοντας το δημόσιοι υπάλληλοι ... Και στα σύνορα και στον πόλεμο πρώτοι πρέπει να πάνε... Σε αντίθεση με άλλους ιδιωτικούς υπαλλήλους, Αυτοί όπως και οι υπόλοιποι δημόσιοι κηφήνες υπάλληλοι κλέβουν το μισθό από άλλους που θα ήθελαν να δουλέψουν και να προσφέρουν στην πατρίδα... Πολλοί συνάδελφοι δυστυχώς κωλοβαρανε και πολλοί στο δημόσιο το παιζαν εξουσία και κάνανε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και όπως τους κατέβει, αν με εννοείτε!!
    Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογοι άνθρωποι και έντιμοι αλλά είναι δυστυχώς ελάχιστοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ