Quantcast

http://picasion.com/

Να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων στα πρατήρια ζητάνε οι βενζινοπώλες

Διακοπή των παροχών της υπηρεσίας πλυσίματος σε αυτοκίνητα για όσο διάστημα ισχύουν τα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊό πρότεινε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, οι βενζινοπώλες συμβουλεύουν η παρουσία των πελατών στα καταστήματα να είναι μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων
και διανομή πετρελαίου, για την προστασία της υγείας των καταναλωτών - πελατών μας, των εργαζομένων, των ίδιων των συναδέλφων από τον κορωνοϊό. Επαναλαμβάνει εξάλλου ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά την επάρκεια καυσίμων, καθώς, όπως τόνισε με ανακοίνωση του και το υπουργείο Ενέργειας «οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα»

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ