Quantcast

http://picasion.com/

Παρέμβαση Μπαρτζώκα για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ - Ξεκινούν άμεσα οι καταβολές

2,5 εκ ευρώ στην Ημαθία
Δείτε τους πίνακες με τα ποσά ανά περιοχή
Ξεκινά την 1η Απριλίου η καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, για ζημιές που υπέστησαν οι καλλιεργητικές εκτάσεις στην Ημαθία, ύψους 2,5 εκ ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος είχε
σήμερα επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, στις οποίες ζήτησε να επισπευθεί η καταβολή και για τα υπόλοιπα χωριά της  Ημαθίας στους δικαιούχους των αποζημιώσεων. Μάλιστα, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια η πληρωμή να ολοκληρωθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Παράλληλα, θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια να αποζημιωθούν οι καλλιεργητές και για το υπόλοιπο 35% της αποζημίωσης, όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να στηριχθούν σ' αυτή την έκτακτη συγκυρία.

Ο Βουλευτής θέλησε να ευχαριστήσει για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την επιτάχυνση των διαδικασιών, τόσο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο, και βέβαια, το προσωπικό του τοπικού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ στη Βέροια.

Παρακάτω, ακολουθούν οι πίνακες των περιοχών που αποζημιώνονται:





3 σχόλια:

  1. Με τους συμσηφισμους στο ελγα τι γινεται,μονο παχια λογια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Τάσο εμείς οι αγρότες περιμέναμε την βοήθεια σου γ’αυτό και σε ψηφίσαμε!
    Τα ίδια καλά νέα περιμένουμε και από τις ενέργειες σου για τους δασικούς χάρτες που γνωρίζουμε ότι θα είναι μια προσωπική σου επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ναι μπράβο Τάσο έξυπνο αυτό το να σχολιάζουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σου, γιατί αδερφέ εσύ με τα μπράβο και αν δεν είσαι συνεργάτης του Μπαρτζώκα σίγουρα δεν είσαι αγρότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ