107 παραβάσεις για τον κορωνοϊό στην Κεντρική Μακεδονία

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στην Κεντρική Μακεδονία υπήρξαν 107 παραβάσεις και μια σύλληψη για παράνομη λειτουργία καταστήματος παρά την σχετική απαγόρευση. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 29 Μαρτίου: Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.835) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:

· (589) στην Αττική,
· (212) στη Θεσσαλονίκη,
· (136) στα Ιόνια Νησιά,
· (130) στη Δυτική Ελλάδα,
· (107) στην Κεντρική Μακεδονία,
· (102) στη Θεσσαλία,
· (99) στην Κρήτη,
· (96) στην Πελοπόννησο,
· (87) στο Νότιο Αιγαίο,
· (77) στην Ήπειρο,
· (73) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
· (70) στη Στερεά Ελλάδα,
· (35) στο Βόρειο Αιγαίο και
· (22) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (8.441) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις και συνελήφθησαν (6) άτομα, ως ακολούθως:

· (2) στη Θεσσαλονίκη,
· (1) στην Αττική,
· (1) στην Κεντρική Μακεδονία,
· (1) στη Στερεά Ελλάδα και
· (1) στη Θεσσαλία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (292) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (302) άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ