Quantcast

http://picasion.com/

Όχι, αυτό δεν είναι απόσταση ασφαλείας

Εδώ και δύο ημέρες, η πρωτεύουσα της Ημαθίας αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, όσον αφορά τις αποστάσεις ασφαλείας που θα πρέπει οι πολίτες να κρατούν μεταξύ τους λόγω κορωνοϊού. Το χθεσινό «ντου» στις τράπεζες (πληρώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι) συνεχίστηκε και
σήμερα, με τις ουρές να είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά στα καταστήματα της οδού Μητροπόλεως και της οδού Βενιζέλου, υπήρχε μια αναρχία, με τον κόσμο να βρίσκεται εξωτερικά, σαν μπουλούκι και δίχως προστατευτικά γάντια ή μάσκες. Η πλειοψηφία τους ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι πήγαν να πάρουν τις συντάξεις τους, χωρίς να λογαριάζουν τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια. Τι κι αν το περιπολικό της Αστυνομίας κάνει βόλτες και με ηχητικό μήνυμα προσπαθεί να βάλει μια τάξη, εκείνοι δείχνουν να αδιαφορούν. Θα πρέπει όλοι να γίνουμε πιο προσεκτικοί και να σεβόμαστε τους κανόνες που έθεσε η ίδια η κοινωνία.

11 σχόλια:

  1. Αίσχος. Χτες πήγα στον οδοντίατρο και στη Βέροια επικρατούσε πανικός. Είμαστε τόσες μέρες μέσα Στα σπίτια μας, βγαίνουμε μόνο για να πάμε στο σούπερ μάρκετ και στον γιατρό αν χρειάζεται και αντικρίζεις αυτή την εικόνα. Έξω από κάθε καφετέρια που είναι ανοιχτή μόνο για πακέτο υπάρχουν 2 3 άτομα και καπνίζουν. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι,η κίνηση τρελή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθομαι σαν χαζή στο σπίτι μου για να προφυλαχτω και να προφυλαξω αφού δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ;;

      Διαγραφή
    2. Κάθονται και πίνουν καφέδες χρησιμοποιώντας ως "τραπεζάκια" τα κάλυπτρα (για την βροχή) από πλεξιγκλάς για τα μηχανάκια που βρίσκονται επί του πεζοδρομίου.

      Διαγραφή
  2. Λοιπον,ακουστε καλα κ καλα θα εκανε η κυβερνηση να κανει αρση των μετρων..Ειδοποιησαν που ειδοποιησαν ολη τη χωρα για τον κινδυνο, ποσες φορες κ καθε μερα τα ιδια, Καντε αρση των μετρων κ ας κανει ο καθενας οτι θελει ξερωντας πλεον τι μπορει να του συμβει, ο καθενας να βγαινει με δικη του ευθυνη κ οποιος ειναι να πεθανει ας πεθανει! Τελος..!!
    Οσα μετρα κ να βαλουν, οτι ειναι να γινει θα γινει.
    Ουτως η αλλως ολα ειναι προσχεδιασμενα κ εμεις σαν τα προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΦΤΑΙΟ ΓΑΤΟΥΛΗ

      Διαγραφή
  3. H βόλτα στην παραλία θεσ/νικης , η το περπάτημα στο ΕΑΚ , δεν είναι τίποτα σε αυτά που γίνονται έξω από Τράπεζες , Εταιρίες Κινητής , και ειδικά LIDL στο οποίο κάθε μέτρο και έλεγχος είναι ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Θεος να μας κοβει χρονια να τα δινει στα LIDL...βγαλαν φυλλαδιο και για συσκευη για να φτιαξουμε ψωμι...Καταλαβαινετε που παει η δουλεια..

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ LIDL MHN ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ;; ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ;;

      Διαγραφή
  4. Εγώ ρε παιδιά νόμιζα ότι στην καραντίνα μπαίνουν οι άρρωστοι όχι οι υγιείς. Δηλαδή αυτό που λαοί ολόκληροι είναι σε καραντίνα σε διαμερίσματα- φυλακές δεν το καταλαβαίνω. Άσε που δεν μιλάνε και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι στο αόριστο μέχρι να βρεθεί το φάρμακο. Τι μου έμελε να ζήσω...Εν τω μεταξύ εκείνοι οι αναρχικοί και οι αντεξουσιαστές πού είναι; Αυτού του τύπου η εξουσία δεν τους ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

      Διαγραφή
  5. Τα ...χαμπέρια του συνωστισμού και της βόλτας θα τα μάθουμε δυστυχώς σε καμιά 10ριά μέρες. Μην πει κανείς ''δεν ήξερα'' και ''γκουκ μούκ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ