Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα στο Δημαρχείο - Περιμένουμε τις κοτσίδες σας!

Όλα έτοιμα είναι στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας, για τη δράση που διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά οι σπουδαστές του Τμήματος Κομμωτικής Τένης του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας και 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας. Η δράση «Χαρίζουμε τα μαλλιά μας, Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν για να τιμηθεί η ημέρα, από τον δήμο Βέροιας και την αντιδημαρχία Παιδείας και Ισότητας Φύλων, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και τον «Έρασμο». 
Οι σπουδαστές του Τμήματος Κομμωτικής θα βρίσκονται από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Βέροιας και θα συγκεντρώνουν κοτσίδες για την δημιουργία περουκών για καρκινοπαθείς γυναίκες, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε δύναμη» του πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι πολύ περήφανος ειδικά για την νεολαία μας! Μπορούν με τις δυνατότητές τους ,να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ