Quantcast

http://picasion.com/

Νέο ωράριο στα Φαρμακεία της Ημαθίας

Νέο ωράριο λειτουργίας στα Φαρμακεία του νομού, ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας. Το νέο, συνεχές ωράριο θα ακολουθήσουν υποχρεωτικά όλα τα φαρμακεία, για όσο διάστημα θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ ήδη έχουν αυξηθεί τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου: «Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας και των μελών του, το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων που ανήκουν σε όλες τις περιοχές της Ημαθίας μετασχηματίζεται σε συνεχές για όσο διάστημα θα διαρκέσει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Το υποχρεωτικό ωράριο ορίζεται από 08:30 π.μ. έως 16:30 μ.μ.. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν ήδη αυξηθεί τα εφημερεύοντα φαρμακεία».

10 σχόλια:

  1. Βρήκαν ευκαιρία να λουφάξουν κι αυτοί! Δεν καταλαβαίνουν πως αν κάποιος χρειαστεί απογεύματα φαρμακείο, και πρέπει να πάει αρκετά μακρύτερα από την γειτονιά του, σε εφημερεύον, αυξάνονται οι πιθανότητες διασποράς; Δεν έχει νόημα μόνο το δεν βγαίνω, αλλά εξ ίσου σημαντικό είναι όταν βγαίνω, να απομακρύνομαι όσο γίνεται λιγότερο από την γειτονιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνωμη που δεν υπαρχει φαρμακειο κατω απο το σπιτι σου..οσο για το αν ειναι να απομακρυνεσαι απο την γειτονια σου, το περασμενο σκ ξεχασες οτι το φραγμα ηταν γεματο απο κοσμο κανοντας πικνικ. αν τηρεις τουσ κανονες ασφαλειας, οι οποιοι τηρουνται απο τα φαρμακεια, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. με αγαπη

      Διαγραφή
    2. Δεν μ' ενδιαφέρει τί έγινε στο Φράγμα. Αν οι φαρμακοποιοί, που είναι επιστήμονες, δεν καταλαβαίνουν τ' αυτονόητα, τί να καταλάβει ο κοσμάκης; Ίδιο πράγμα είναι να απομακρυνθώ 700 μέτρα με το να απομακρυνθώ 7 χιλιόμετρα από το σπίτι μου; Ίδιο πράγμα είναι να ακουμπήσω το χερούλι με τους γείτονες ίδιο με άτομα που έρχονται από την άλλη άκρη της πόλης; Αει καλά.

      Διαγραφή
    3. Σωστα το λες θελω φαρμακειο κατω απο το σπιτι μου, οπως το σουπερ μαρκετ, το μαναβικο, το καφε, το ιατρειο κλπ. Αυτος ειναι ο ρολος σας (αν δεν το καταλαβες).

      Διαγραφή
    4. και ποιος σου ειπε οτι θα ακουμπησεις κατι?? κραταμε τα μετρα ασφαλειας ξανα λεω. μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα. και εσενα ποιοσ σου ειπε οτι ο γειτονας δεν εχει ερθει σε επαφη με καποιον μολυσμενο?? ειναι τελειως ατοπο αυτο που λες. και δυστυχως πρεπει να σε ενδιαφερει τι εγινε στο φραγμα γιατι εκεινο ειναι το σφοδρο λαθος και οχι τα φαρμακεια που βαλλεσαι εναντιον. ο φαρμακοποιος ειναι στην πρωτη γραμμη με κινδυνο να μολυνθει ο ιδιος. αυτα σε ενδιαφερουν η μονο η παρτη μας? σεβασμος στο καθε επαγγελμα το λιγοτερο που μπορω να πω

      Διαγραφή
  2. Δημόσιοι υπάλληλοι εγιναν. Φάρμακα και στα σουπερ μαρκετ (με φαρμακοποιους πωλητες) για να σωθει ο κοσμακης. Αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σεβασμος δεν υπαρχει στον φαρμακοποιο? που ειναι πρωι - βραδυ εκει για να εξυπηρετει τον κοσμο? με κινδυνο την υγεια του και να μολυνθει πρωτος που ερχεται σε επαφη με τοσο κοσμο? να σκεφτομαστε τι λεμε πρωτα. και να μην κοιταμε την παρτη μας πισω απο ενα πληκτρολογιο.

      Διαγραφή
  3. Κλειστο επαγγελμα, με εξασφαλισμενα σταθερα κοινα για ολους και συμαντικα ποσοστα κερδους και περιορισμενο ωραριο, βολικο γι αυτους. Απο τις καλυτερς δουλειες. Ευτυχως για τον κοσμακη και την οικονομια της κοινωνιας τελος. Φαρμακα παντου, φθηνα και ολες τις ωρες με φαρμακοποιους πωλητες, οπως σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο.
    Αργησαμε ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να σε δω μετα ομως οταν θα ζητας να σε εξυπηρετησει το σουπερ μαρκετ σε αργιες και σε σε διανυκτερευσεις. θα γελασει και ο καθε πικραμενος μετα με τετοιες αποψεις σαν την δικια σου.

      Διαγραφή
    2. Πόσο ανόητος/η είσαι. Λες να μην βρουν λύση ; Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά φτάσαμε στον πλανήτη Άρη, λες να μη βρεθεί λύση στις διανυκτερεύσεις ; Εδώ στις μεγάλες πόλεις διανυκτερεύουν οδοντίατροι κλπ. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ευτυχώς δεν είστε αναντικατάστατοι ;
      Πώς το βλέπεις ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ