Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Βοήθεια στο Σπίτι... δε μένει σπίτι

«Μείνε σπίτι - Φροντίζουμε για σένα»
Όσο εμείς μένουμε σπίτι ασφαλείς, κάποιοι συνάνθρωποί μας εργάζονται καθημερινά έξω από το σπίτι, για να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Όπως το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», που βρίσκονται
καθημερινά δίπλα σε μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, σε άτομα με αναπηρία ή σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, σε κάθε σημείο του δήμου Βέροιας. Ειδικά αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης και των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, το «Βοήθεια στο Σπίτι» του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, αποφάσισε να επεκτείνει τις υπηρεσίες του, με την αγορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους, το διάστημα που οι παραπάνω κατηγορίες συμπολιτών μας πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι, με το σύνθημα «Μείνε σπίτι - Φροντίζουμε για σένα». 


Το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», με μια φωτογραφία που ανέβηκε στη σελίδα της δομής, στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους που πρέπει αυτό το διάστημα να παραμείνουν στα σπίτια τους. «Δε μένουμε σπίτι - Είμαστε το Βοήθεια στο Σπίτι. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Μείνε σπίτι!».

Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά και ώρες 09:00 - 13:00, στα παρακάτω τηλέφωνα των δομών, ανά δημοτική ενότητα διαμονής σας:

- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Βέροιας: 2331353825.
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου: 2331043390
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Δοβρά: 2331051187
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Μακεδονίδος: 2331351721
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Βεργίνας: 2331352019
facebook: Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Βέροιας

Το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θα αξιολογεί το αιτήματα και, ανάλογα με την δυνατότητα, θα σας εξυπηρετεί σε θέματα όπως: αγορά και προμήθεια φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και άλλες πρακτικές εξυπηρετήσεις της καθημερινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ