Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μένουμε σπίτι και το Περίπτερο... έρχεται στην πόρτα μας!

- Χωρίς χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία
- Τηλ. 2331065846 - 6987858100
Είσαι σπίτι και βαριέσαι να πας μέχρι το Περίπτερο να πάρεις τσιγάρα; Φοβάσαι μήπως στον δρόμο συναντήσεις τον moncieur Κορωνοϊό και σου αρχίσει το κρυολόγημα; Έχει πάει 10 το
βράδυ και σκέφτεσαι ποιος τρέχει στους δρόμους για να αγοράσει καραμέλες, σοκολάτες ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου; Ο veriotis.gr σου βρήκε την λύση! Το Περίπτερο βρίσκεται πλέον στην πόρτα σου. Μ' ένα απλό τηλέφωνο στο 2331065846 - 6987858100 είσαι βασιλιάς, χωρίς καν να βγάλεις τις πυτζάμες σου. Το Περίπτερο delivery έχει καταφέρει να γίνει η απόλυτη καταναλωτική μανία και έχει αγαπηθεί από τους κατοίκους της Βέροιας. Κάντε την παραγγελία σας, χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία.

Τσιγάρα, εφημερίδες, σοκολάτες, αλκοολούχα ποτά, χυμούς, γαριδάκια, γάλα, μπισκότα, γιαούρτια, ρετσίνες, κρασιά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, μπύρες, καραμέλες, προφυλακτικά και γενικότερα όλα τα προϊόντα περιπτέρου, μ' ένα απλό τηλ. έρχονται στον χώρο σας. Εσύ ακόμα ψάχνεις τσιγάρα; Ότι ώρα θέλεις, όποια ημέρα την εβδομάδα. Γιατί εδώ κάνουμε delivery τζάμπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ