Quantcast

http://picasion.com/

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: «Μένουμε σπίτι»

«Μένουμε σπίτι» είναι το σύνθημα της νέας καμπάνιας του υπουργείου Υγείας μέσω των social media για τον κορωνοϊό. Στόχος της καμπάνιας είναι να παρακινήσει τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με στόχο τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού. Το μήνυμα αυτό θέλει να προωθήσει στους πολίτες και ο Ιατρικός Σύλλογος, καθώς με τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, καθυστερούμε τη διασπορά και βοηθάμε να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Ειδικά για όσους πολίτες παρουσιάζουν κάποια συμπτώματα, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας αναφέρει τα εξής:

Παρακαλούνται οι πάσχοντες με συμπτώματα ίωσης - λοίμωξης του αναπνευστικού (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.λ.π.) να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον θεράποντα ιατρό τους και να μην προσέρχονται χωρίς προηγούμενη συνεννόηση στα ιατρεία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

3 σχόλια:

  1. Αν δεν κλείσουν οι καφετέριες και τα μπαρ κανένας περιορισμός της γρίπης δεν θα γίνει. Δεν πάνε να φωνάζουν οι γιατροί, ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει μέχρι να είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείστε τα καφέ μπαρ είναι κρίμα να πεθάνουν συνάνθρωποι μας από την βλακεία μας. Ασ προστατευτούν οι ασθενείς και ηλικιωμένοι μας είναι άδικο να χάσουμε συμπολίτες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείστε καφέ, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, ο Έλληνας είναι ηλίθιος και ανεύθυνος, ακόμη και σήμερα Παρασκευή έτρεχε σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και καφέ, κατά 90%, χωρίς να είναι τόσο επείγουσα η δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ