Quantcast

http://picasion.com/

Μεληκιώτης: «Η Βέροια είναι στην καρδιά μου»

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει παγώσει την καθημερινότητα όλων και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο επιθετικός της Βέροιας, Δημήτρης Μεληκιώτης, (σκόρερ και MVP της αναμέτρησης με την Καλαμάτα) μίλησε για το πως βιώνει ένας αθλητής την
περίοδο της καραντίνας, για το κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, για την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση και για το μέλλον του στην «Βασίλισσα του Βορρά». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ημέρες του κορωνοϊού: «Αυτές τις δύσκολες ημέρες είναι απαραίτητο να παραμείνουμε σπίτια μας ώστε να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας. Εμείς οι αθλητές έχουμε πάρει το πρόγραμμα μας, όμως η είναι δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα καθώς θα υπάρχει χρονικός περιορισμός».


Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται όμως ακόμα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Η Βέροια είναι μέσα στην καρδιά μου καθώς σε αυτήν την ομάδα “ανδρώθηκα” και μέσω αυτής κατάφερα να πάρω μια σημαντική μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα (ΑΕΚ). Ακόμα όλα είναι ρευστά».

Για το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης: «Νομίζω πως είναι φανερό ότι το εγχείρημα της Super League 2 έχει αποτύχει. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Στην Football League υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπου έχουν την απαραίτητη οργάνωση ώστε να σταθούν στην δεύτερη κατηγορία».


1 σχόλιο:

  1. Hlikrina anarotieme pios ine afto to pedaki pu milaigia ta tektemomena?!alon den exete na parete sinemteuxi?ligo sowaroi na imaste tha itam kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ