Quantcast

http://picasion.com/

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού το 50% του μισθού των τριών Βουλευτών Ημαθίας της ΝΔ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού, οι τρεις βουλευτές Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν το 50% του μισθού τους για τους 2 επόμενους μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για τη μάχη
κατά του κορωνοϊού. Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.


Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα»

19 σχόλια:

  1. Μαντέψτε ,μετα απο ποιους θα κοψουνε τους μισθους.Και οι δευτεροι δε θα παίρνουν 10.000 το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους πιστεύω, να μην έπαιρναν τα κόμματά τους τα 13 εκατομμύρια. Μου θυμίζουν το μητσοτακικό κόμμα της Χ.Α., που ενώ στην αρχή έλεγαν δεν θα δεχτούν τις κρατικές μερσεντές για φθηνό λαϊκισμό και μετά μια χαρά, όλα μέλι γάλα και δεν τρέχει τίποτα.
    Και να το πράξουν τώρα, αργότερα θα πάρουν πίσω διπλά. Ακόμη δεν έχουν κάνει απόσβεση τα φράγκα που έχωσαν προεκλογικά για τον αγώνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πριν 3 μέρες μοιράστηκαν 13,5 εκατομμύρια. Χαχαχαχ γελάει ο κόσμος! 🐑🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους βολευτές και υπουργούς είναι "κάλεσμα" και "ακολουθείστε την επιλογή μας", δηλ. "αν θέλετε"... για όλους τους άλλους μας είναι "σας τα κόβουμε" ότι κι αν λέτε.... Ομως, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, για τα κόμματά μας τις παίρνουμε τις δόσεις μας κανονικά.... Υπάρχει ανάγκη να πληρωθούν ολόκληροι οι μισθοί όσων δουλεύουν για τα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὅσα λεφτά καί νά δώσουν, ἐν ὅσῳ διαρκεῖ τό σατανικό μέτρο τῆς ἀπαγορεύσεως τῶν Ἱερῶν Ἀκολουθιῶν, δέν θά δοῦμε φῶς οὔτε προκοπή._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αιντε να παιρνουν σειρα ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ - ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικα οι πτυχιουχοι που διοικουν ιδιαιτερα απαιτητικους και εξειδικευμενους φωρεις.

      Διαγραφή
  7. Μεγάλα χουβαρνταλίκια !! Να ξέρουν όμως ότι το ξύλο που έρχεται θα πέσει σε χουβαρντάδες και μη αδιακρίτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ας μη τους το έλεγε ο Μητσοτάκη ς και θα σου λεγα εγώ... αντί για 8000 θα πάρουν 4000...ε και...???όσο για σένα που σπεύδεις...άλλο βουλευτής , υπουργός και αντιπεριφερειάρχης...και άλλο πρόεδρος νομικού προσώπου...με τρεις και εξήντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι αδικο να δωσουν το μισο μισθο τους αντιδημαρχοι, προεδροι που μαλιστα καποιοι απ αυτους εκ του νομου επελεξαν τον μισθο του αντιδημαρχου και μ αυτον ζουν, οι δε προεδροι με ωρες δουλεια και αντιμισθια πραγματι τρεις κι εξηντα, και μην το ζητατε ολο χαρα γιατι πιθανον ολοι οι μισθωτοι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι θα ακολουθησουν αλλα οχι για δυο μηνες μαλλον!!για τους γνωστους εμπαθεις, λαικισμος σε ολο του το μεγαλειο ΜΠΡΑΒΟ για αλλη μια φορα δινετε ρεσιταλ κακιας και μισους

      Διαγραφή
  9. ΣΑΜΠΩΣ ΙΔΡΩΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ή ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΒΟΥΛΗ ΜΕ 100 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΡΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύνταγμά μας το προβλέπει αυτό, δηλ. από 200 έως το ανώτερω 300 βουλευτές, εμείς βέβαια τον ανώτερο αριθμό, τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα στην εκλογή των εθνοπατέρων μας.

      Διαγραφή
  10. Εντάξει θα κλάψω...δεν θα πάρουν 7000 και θα πάρουν 3500 και ο αντιπεριφερειάρχης δεν θα πάρει 2500 και θα πάρει 1500...δεν θα πεινασουν...800 να πάρουν όσα θα πάρουν οι πληγέντες αν και όποτε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τσαβδαριδης δεν έχει πρόβλημα,παιρνει μισθο και σαν δικηγόρος του δήμου Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ασυμβίβαστο δεν ισχύει? Όταν λαμβάνεις τη βουλευτική αποζημίωση (και όχι μισθό), οι νόμιμες αρπαχτές, από εδώ και από εκεί, απαγορεύονται.

      Διαγραφή
  12. Nà wgume sto agio antonio me to paneri na kanume erano.ta pedakia ta ine doakola meta.kala na pathin aftoi pou tous psifisane
    Ke mi me rotate ego ti psifisa giati tha me oite grafiko.ante gia tsopanides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και αργα ειναι για να στηριχθει το ΕΣΥ και δεν χρειαζονται τωρα που εχουν το ΟΚ απο ΕΕ για περισσοτερα εξοδα . εξ αλλου στο ΕΣΥ εχουν πεσει πολλα €€€€€€€€€€€€€€ αλλα το θεμα ειναι τι εχουν γινει δεκαετιες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκείνον τον Βεσυρόπουλο λυπάμαι οι άλλοι δεν έχουν ανάγκη θα πάρουν το voucher. Τα καλσον παιδιά τα καλσόν προσέξτε μην τα σκίσετε! Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ και οι τρεις (+ μία για να μην νομίζει ότι την ξέχασα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για να δώσω μια άλλη διάσταση στο θέμα, για να προβούν σε μια τέτοια κίνηση μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ