Quantcast

http://picasion.com/

Μαγευτικό το χιονισμένο Ξηρολίβαδο...

Ο χειμώνας επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες, με τη Βέροια να δέχεται ασταμάτητη βροχή και να ζει, έστω και από το σπίτι, κάτω από τον γκρίζο ουρανό. Στα ορεινά όμως, η βροχή μεταφράστηκε σε πυκνή χιονόπτωση, επιβεβαιώνοντας την παροιμιώδη έκφραση «Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης» και χαρίζοντας αρκετούς πόντους χιόνι στα χωριά που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο. Ειδικά το Ξηρολίβαδο, που είναι ένας από τους ορεινότερους οικισμούς της Ελλάδας, αυτές τις ημέρες είναι μαγεία ντυμένο στα λευκά. Και αφού εμείς δεν μπορούμε να ανέβουμε για βόλτα και να το απολαύσουμε από κοντά, ο Ιωάννης Τσιαμήτρος μεταφέρει στις οθόνες μας τις μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο γραφικό χωριό του δήμου Βέροιας, για να ταξιδέψουμε -από το σπίτι- στα 1.220 μέτρα... Δείτε τις εικόνες:










6 σχόλια:

  1. Ξηρουλιβαδ', Χουάρα μ6ιάτα = Ξηρολίβαδο,όμορφο χωριό - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ- Σοφία Συμεωνίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Να δούμε και μεις μια "άσπρη μέρα", μέσα σ'όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έστειλα τις φωτογραφίες με e mail Συνεργάτης του Βεροιώτη. .Τσιαμήτρος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, κάτοικος Ξηρολιβάδου.

      Διαγραφή
  3. Και τι ακριβώς αιτιολογία πληκτρολόγησε στο 13033 ο φωτογράφος, για να παραβιάζει την οδηγίες της καραντίνας και να βολτάρει στον Προφήτη Ηλία;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΔΙΚΟΣ 1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ..ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ