Quantcast

http://picasion.com/

Λειτουργεί το ασανσέρ στην Εληά - Έχει… «ψωμί» το πάρκινγκ κάτω από τη Λεωφόρο Στρατού

Σε λειτουργία είναι εδώ και αρκετές μέρες το ασανσέρ στην Εληά, όχι όμως οι κυλιόμενες σκάλες. Όσο για το πάρκινγκ κάτω από τη Λεωφόρο Στρατού, παραμένει ως σχεδιασμός στη διοίκηση του δήμου Βέροιας, μεταφέρεται όμως αρκετά πίσω. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η λειτουργία
του συνδυάζεται με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που σχεδιάζει ο δήμος στην ίδια περιοχή. Το συγκεκριμένο αθλητικό έργο βρίσκεται ακόμη σε φάση σχεδιασμού (ρυμοτομικό), συνεπώς, η λειτουργία του πάρκινγκ (φωτογραφία κάτω), που θα συνδυαστεί με το συγκεκριμένο έργο ως τμήμα του -προκειμένου να υπάρχει και δυνατότητα φύλαξης, πάει κάποια χρόνια πίσω, όπως αναφέρει το pena.press. Με άλλα λόγια, θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

3 σχόλια:

  1. Να κάνουν δημόσιες τουαλέτες εκεί που σε κατεβάζει το ασανσέρ ,ώστε να μην έχουν απορία οι τουρίστες που κατέβηκαν. Λαμπρό μυαλό ο μελετητής της ανάπλασης της εληας,αν ελειπε το ασανσερ ολοι οι Βεροιωτες θα το καταλαβαιναμε στην καθημερινοτητα μας.Επισης αν δεν λειτουργούσε για κάποιο λόγο επι 12 έτη θα σηκώναμε επανάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να μην κατουρήσουν μέσα οπως και παλαιότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν γίνει το πάρκινγκ, πριν καν σχεδιαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Πριν γίνει το οτιδήποτε δηλαδή αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν κυλιόμενες σκάλες με στόχο την λειτουργία τους μετά από 10-15-20 χρόνια. Μιλάμε για καταστάσεις κωμικοτραγικές και κάποιοι μάλιστα περιμένουν και συγχαρητήρια για αυτό το αίσχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ