Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβάλλονται προγραμματισμένα χειρουργεία και απογευματινά ιατρεία στα Νοσοκομεία

Μόνο έκτακτα και σοβαρά περιστατικά
Έκτακτες αλλαγές στα προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά και στα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων, φέρνει το υπουργείο Υγείας, λόγω του κορωνοϊού. Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, λόγω της αναμενόμενης αύξησης στη ζήτηση των υπηρεσιών των νοσοκομείων, το πρόγραμμα των χειρουργείων προσαρμόζεται άμεσα, μέχρι νεωτέρας. Θα καλύπτει μόνο τα έκτακτα περιστατικά και τα περιστατικά εκείνα τα οποία δεν δύναται να αναβληθούν. Επίσης, αναβάλλονται όλα τα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων, μέχρι νεωτέρας.

Ανοιχτό για επείγοντα, εμφράγματα και σοβαρά τακτικά περιστατικά το Αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου Βέροιας
Όπως ανακοίνωσε και ο καρδιολόγος και υπεύθυνος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, Αντώνης Σαμαράς, «τα απογευματινά ιατρεία της επόμενης Δευτέρας αναβάλλονται με απόφαση του υπουργείου υγείας στα πλαίσια των μέτρων για τον περιορισμό του covid 19. Φυσικά η λειτουργία του αιμοδυναμικού συνεχίζεται ακάθεκτη για τα επείγοντα, εμφράγματα κτλ, καθώς και για όσα τακτικά περιστατικά υφίστανται σοβαροί ιατρικοί λόγοι για να καθετηριαστουν. Συνάδελφοι και ασθενείς μην διστάσετε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας, ειδικά τώρα που εκ των πραγμάτων η Θεσσαλονίκη δεν θα μπορεί να σας εξυπηρετεί. Καλή δύναμη σε όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ